Ystävän risti -konserttilippuja vanhuksille

By 16/07/20142014
Kotkan hoivapalvelujen Maritta Helin vastaanottaa lahjoituksen FC KTP ry:n hallituksen jäseneltä Jukka Mustoselta
Ilkka Vainio & Matkakumppanit tuovat Ystävän risti -konserttikiertueensa Kotkan kirkkoon ensi viikon tiistaina. Tapahtuman järjestelyissä mukana oleva FC KTP ry kävi Ile Vainion puolesta lahjoittamassa Kotkan kaupungin hoivapalveluille lippuja lämminhenkiseen tapahtumaan.
Hoivapalveluista lahjoituksen otti vastaan iloisin mielin Maritta Helin. Lippuja tullaan jakamaan jokaiseen Kotkan hoivakotiin ja konsertista pääsee nauttimaan niin asukkaat, heidän läheiset kuin hoitajatkin. Asukkaille tällainen mahdollisuus merkitsee paljon. Kuten jalkapallokin, niin myös musiikki on parasta paikan päällä. Hoivakodeissa kuunnellaan paljon musiikkia ja elävä musiikki vetää mielen takuuvarmasti virkeäksi. Lisäksi Kotkan kirkko on monien kotikirkko ja Helin korostaa, että etenkin muistisairaille on tärkeää päästä tuttuihin paikkoihin.Mestari Ile Vainio on hyvillään lahjoituksesta. Ile muistuttaa, että yhteiskunnan varat eivät meinaa riittää lasten, nuorten sekä vanhusten tukemiseen ja siksi hyväntekeväisyys on miehen sydäntä lähellä. Jokaisesta myydystä konserttilipusta ohjataankin 5 euroa KTP:n junioritoimintaan.

Muilla paikkakunnilla täyteen myyty konsertti aloittaa Kotkassa todellisen tapahtumaviikon, kun samaan aikaan starttaa purjealusten Gangut Regatta ja loppuviikosta luvassa on Kotkan Meripäivät. Ile toivookin hartaasti, että myös “kotikentälle” saapuu tupa täyteen konserttiyleisöä.