PARASTA KOTKAA

Uutiset

KTP ja EOM-lehti yhteistyöhön

FC KTP ry ja EOM ovat sopineet yhteistyöstä. EOM on tänä vuonna toimintansa aloittanut kotimaiseen jalkapalloon erikoistunut aikakauslehti.

EOM-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja vuosikerran tilaushinta on 25 euroa.

Yhteistyön kautta on mahdollista tukea kotkalaista juniorityötä, sillä kaikista seuratunnuksella KTP tai tämän sivun http://www.eom.fi/tilaus/ktp/ tehdyistä tilauksista kilahtaa viisi euroa per tilaus KTP-junnuille.

 

 

 

KTP onnittelee tuoretta ylioppilasta

KTP onnittelee kevään 2017 ylioppilaita ja erityisesti edustusjoukkueen pelaajansa Onur Celikia, joka saa valkolakin.

Celik pelaa tällä kaudella ensimmäistä kauttaan KTP:n miesten joukkueessa ja kantaa pelinumeroa 14.

 

KTP täydensi maalivahtiosastoaan

Läpi talven ja joukkueen mukana harjoitellut Ville Särkkä on solminut loppukautta kattavan pelaajasopimuksen FC KTP:n kanssa. Alkuvuodesta 24 vuotta täyttänyt maalivahti Särkkä on kotkalaisjoukkueelle entuudestaan tuttu, sillä hän pelasi vuonna 2015 KTP:n riveissä. Viime kaudella Särkkä edusti Kolmosessa pelannutta Peli-Karhuja. Aiemmin hän on edustanut Haminan Pallo-Kissoissa.

Särkkä kilpailee peliajasta ja vastuusta HJK:n organisaatiosta KTP:hen liittyneen Jiri Kosken kanssa.

 

KTP jatkaa pelaajien testaamista

Kausi on ehtinyt jo pyörähtää käyntiin, mutta KTP haluaa vielä leventää ja vahvistaa pelaajarinkiään. Tällä hetkellä joukkueen mukana harjoittelevat espanjalaistoppari Adrian Lopez Rodriguez sekä gambialainen kärkimies Ousman Jarju.

Rodriguez, eli tuttujen kesken Piscu on urallaan pelannut sellaisissakin suurseuroissa kuin Deportivo la Coruna ja Wigan. Ennen Kotkaan saapumistaan mies pelasi Tanskan liigan Aarhusissa.

KTP ja KoNa järjestävät yhteisen Pallokoulun

FC KTP ja Kotkan Nappulat järjestävät yhteistyössä Pallokoulun 3–12 vuotiaille lapsille Arto Tolsa -areenan juniorikentällä. Pallokoulun ajankohta on 12.–16.6. ja 3–6-vuotiaat harjoittelevat kello 16–16.45 ja 7–12-vuotiaat kello 16.30–17.30.

 

Pallokoulun ohjaajina toimivat FC KTP:n B-tytöt ja B-pojat sekä Kotkan Nappuloiden valmennuskoulutuksessa olevat valmentajaoppilaat. Pallokoulun hinta on 50 euroa per lapsi.

 

Kauden alku lähestyy – Tarvonen uhkuu peli-iloa

Kuva: mikolla.kuvat.fi

KTP:n oma kasvatti Aleksi Tarvonen odottaa innolla maanantaina vapunpäivänä alkavaa sarjakautta. Preseasonin aikana kärsityt loukkaantumiset ovat taakse jäänyttä elämää.

–Kaiken kaikkiaan on luottavaiset fiilikset. Harjoituskaudella oli pieniä vaivoja nivusten kanssa ja sitten tuli nilkkavamma, mutta itseluottamus on tapissa, kun on saanut luottoa kauden viimeisimmissä otteluissa ja koen, että olen kehittynyt monella tapaa harjoituskauden aikana, Tarvonen sanoo.

Kapteenisto valmiina kauden alkuun

Vihreävalkoista joukkuettamme kipparoidaan tulevalla kaudella kohti kirkkaampia vesiä vakuuttavalla 272:n liigaottelun kokemuksella. Joukkuetovereidensa kapteeniksi valitsema Marko Tyyskä ja hänen assistentteinaan toimivat Juho Nykänen ja Saku Kvist ovat varmasti tuttuja pelaajia kaikille kotkalaisen jalkapallon ystäville. Tapasimme viimeksi kaudella 2012 yhdessä pelanneet miehet keskiviikon iltaharjoitusten jälkeen.

Shala ja KTP sopimukseen

FC KTP ja hyökkääjä Driton Shala ovat allekirjoittaneet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Nuoresta iästään huolimatta Shala on yllättävän kokenut pelaaja.

Tietoa KTP:n kotiottelujen lippujen hinnoista

KTP:n alkavan kauden lippujen hinnat ovat selvinneet. Kausikortin voi saada 100 eurolla, mutta eläkeläisille, työttömille, opiskelijoille ja lapsille (alle 15-vuotiaat) kausikortin hinta on 70 euroa. Mikäli kausikortin haluaa omalla istuinpaikalla tulee hintaan vielä 20 euroa päälle.

 

Gasparin ja Celik KTP-paitaan

KTP on tänään solminut sopimukset kahden uuden pelaajan kanssa. Manel Subirats Gasparin on 30-vuotias espanjalaispuolustaja, joka pystyy tarvittaessa pelaamaan myös keskikentän eri rooleissa. Kaudella 2016 hän edusti Vantaalaista Legirus Interiä. Gasparinilla on takanaan yhdet harjoitukset KTP:n kanssa.

-Minulle tarjottiin sopimusta, ja olosuhteet tekivät vaikutuksen. Uskon että Kotka on minulle oikea paikka kehittyä edelleen pelaajana, Gasparin sanoo.

Gasparinin sopimus kattaa kauden 2017.

Sivut