Van Gelderen tuorein vahvistus Raitapaitaan

By 20/03/20152015

C KTP ja puolustaja Jordi van Gelderen ovat solmineet 1-vuotisen pelaajasopimuksen. Van Gelderen antoi vakuuttavat näytöt pelaamissaan otteluissa FC Lahtea ja Mikkelin Palloilijoita vastaan. 191-senttinen puolustuksen keskustassa viihtyvä hollantilainen tuo paitsi kokoa ja näkyä, myös pelaavuutta.

Van Gelderen on kaivattu lisä KTP-palettiin ja tarvittaessa häntä voidaan peluuttaa myös alempana keskikenttäpelaajana. Puolustaja on kaikille suomalaista jalkapalloa seuraaville entuudestaan tuttu pelaaja, sillä edelliset kolme kautta hän edusti Jyväskylän Jalkapalloklubia. Isokokoisena pelaajana van Gelderen on vahva erikoistilannepelaaja kentän molemmissa päädyissä. Hän on osoittanut pystyvänsä myös maalintekoon, sillä keväällä 2012 Jordi viimeisteli uran ensimmäisen liigamaalinsa heti liigadebyytissään.

Ennen Suomeen siirtymistään Willem II:n organisaatioon kuulunut Van Gelderen on pelannut Suomessa kaikkiaan 36 liigaottelua tehden näissä yhteensä viisi maalia. Viime kaudella hän pelasi JJK:n riveissä Ykköstä 26 ottelua ja viimeisteli yhden maalin.

KTP-paidassakin van Gelderen on jo onnistunut maalinteossa, sillä rangaistuspotkukilpailun jälkeiseen tappioon päättyneessä cupin ottelussa MP:tä vastaan hän viimeisteli kotkalaisten 1-1-osuman. Maalin syntyminen varsinaisella peliajallakaan ei ollut kaukana, sillä van Gelderen puski kulmapotkun pystytolppaan.