Tulosveikkaus on tuonut säpinää Neste Huttusen työyhteisöön

Neste Huttunen on paikallinen, kolmannessa sukupolvessa toimiva ja yli 50 vuoden kokemuksen omaava täyden palvelun liikenneasema. Kotkan Karhulassa sijaitsevalle yritykselle paikallisuus on tärkeää, ja Neste Huttunen onkin kotkalaisille varsin tuttu paikka.

Simo Huttunen kertoo liiketoiminnasta, että palveluajatuksena on tarjota tiellä liikkujille ja paikallisille kaikki tarvittava yhdestä paikasta, samalla kertaa. Huttusen valikoimiin kuuluvat muun muassa ravintolapalvelut, autonpesu, laaja vuokrauskalusto sekä tankkauspalvelut.

Tulosveikkauksesta kuullessaan Simo Huttusen ajatus oli, että ”tähän on lähdettävä!”. Huttusen mukaan Tulosveikkaus onkin tuonut työyhteisöön säpinää ja jatkuvaa pelien puimista. Naisvoittoinen työyhteisö ei ole ennen ollut liiemmin urheilusta kiinnostunut, mutta nykyään työpaikalla käy kova keskustelu KTP:stä ja jalkapallosta. Pelejä odotetaan innolla ja vielä enemmän, että otteluita pääsisi seuraamaan paikan päälle.

Kysyttäessä, kuka päättää veikkaamisesta, niin vastaus kuuluu:
”Nuoremmalla väellä on herännyt kilpailuvietti ja kilpailu otetaan tosissaan. He tekevät paljon taustatöitä, mutta yhdessä joukkueena mietitään ja veikataan ottelun tulosta”.
Tulosveikkaus on otettu työpaikalla niin hyvin vastaan, että he toivovatkin tällaisia juttuja lisää.