Tosifanille joululahjaksi KTP:n vaakuna

By 23/12/20142014
KTP:n päävalmentaja Sami Ristilä, fyysinen joukkueenjohtaja Esa Vilkki sekä hallituksen jäsen Jukka Mustonen kävivät levittämässä iloista joulumieltä pitkäaikaiselle ja taatusti maailman omistautuneimmalle KTP-fanille Erkki “Eki” Ihalalle. KTP:n tonttudelegaatio lahjoitti Ekille upean puisen version seuran vaakunasta. Vastaavanlainen hieman isompi teos löytyy KTP:n toimiston seinältä.
Ekiä ei suotta tituleerata vihreävalkoisten tosifaniksi, sillä herra nimittäin käy seuraamassa ottelujen lisäksi myös joukkueen harjoitukset. Ja mikäli joskus tulee este, hän ilmoittaa tiedon päävalmentaja Ristilälle. Ihala odottaakin jo malttamattomana, kun tammikuussa harjoitukset pyörähtävät toden teolla käyntiin.
Seuran monet vaiheet läheltä nähnyt kannattaja oli vaakunan lisäksi haltioissaan toisestakin ennakkojoululahjasta; Veikkausliigapaikasta. Eki päivysti eilen tiukasti teksti-tv:n ääressä, kunnes helpottava uutinen lopulta tuli. Mies on varma, että KTP käyttää tilaisuuden hyvin ja tulee pärjäämään ensi kaudella.