Teemu Honkaniemi KTP:n takalinjoille

By 17/03/20162016, Uutiset

Ykkösen kauteen 2016 valmistautuvan KTP:n pelaajapakka alkaa olemaan melkein valmis. Viimeisin lisäys ryhmään on 25-vuotias puolustaja Teemu Honkaniemi. Teemu siirtyy vihreävalkoisiin vuoden sopimuksella Vaasasta, missä hän pelasi kaksi edellistä kautta
Veikkausliigajoukkue VPS:n kokoonpanossa.

Vantaalla syntynyt, mutta HJK:ssa pelaajaoppinsa saanut Honkaniemi edusti ennen Vaasan pestiä viisi vuotta FC Viikinkejä . Otteluita kertyi siellä vajaa kuusikymmentä ja niissä syntyi kolme osumaa. Poikamaajoukkue-edustuksia hänellä on plakkarissaan 12 kappaletta.

Kovaotteinen, mutta rehdisti pelaava Teemu nähtiin ensimmäisen kerran tositoimissa viime lauantaina Lahdessa, kun KTP pelasi tasan harjoitusottelussa FC Lahden kanssa.

-Teemu on kovaotteinen ja hyvän asenteen omaava pelaaja, jota voimme käyttää kaikilla puolustuksen paikoilla ja tarvittaessa myös keskikentälläkin. Hänellä on jätkämäinen voittajaluonne, jota tarvitsemme ehdottomasti lisää jengiimme. Uskon, että hänestä tulee olemaa meille kaikille paljon iloa, KTP:n käskyttäjä Sami Ristilä kertoo.

-Vaikka hän pystyykin pelaamaan myös keskialueella, niin todennäköisesti pelipaikka tulee löytymään puolustuksesta, koska juuri sillä osa-alueella tarvitsemme tämänkin jälkeen todennäköisesti vahvistusta. Yhtä kahta pelaajaa tässä vielä rosteriin haetaan, Risu jatkaa.

Ensimmäisellä länsirannikon kaudella joukkueensa runkopelaajiin kuulunut, mutta viime kaudella pienistä vammoista kärsinyt, Honkaniemi siirtyy Kotkaan vaikka hänellä oli muutamia tiedusteluja myös Veikkausliigasta.

-Kauden jälkeen juteltiin jatkosta Vaasassa ja sen jälkeenkin oli muutama kysely muualta. Sitten kun Vepsu hankki takalinjoilleen kokeneen Veli Lammen katsoin, että peliaika tulee todennäköisesti vähenemään. Vuoden vaihteen hujakoilla Risu otti yhteyttä ja siitä lähtien olemme katsoneet mitä jatko toisi tullessaan. Nyt ollaan sitten täällä ja innolla odotan tulevaa. Kotka tippui kauden päätteeksi liigasta ja nyt on tarkoitus nopeasti saada se takaisin sinne, Teemu toteaa.

Kuten mainittua, Honkaniemi tai tuttavallisimmin Hoke, pystyy pelaamaan puolustuslinjassa montaa
eri pelipaikkaa, mutta omimmillaan hän on oikealla laidalla.

-Vepsussa tuli pelattu vasempana pakkina, topparina ja oikealla. Nuoruudessa tuli pelattua paljon topparina,
mutta oikeajalkaisena ehkä juuri oikealla olen parhaimmillani.

-Omat tavoitteet ovat vaikean viime kauden jälkeen samat kuin joukkueella. Haluan pelata Liigassa kuten
myös seurakin, joten siinähän se on valmis suunnitelma. Lahti peli, vaikkakin olikin vain yksittäinen harjoitusottelu eikä
kausi ole vielä alkanutkaan, osoitti sen, että meillä on kaikki eväät taistella noususta kauden päätteeksi, Hoke päättää.

Honkaniemi, kuten muukin kotkalaisryhmä nähdään tositoimissa seuraavan kerran perjantaina 18.3. jolloin
KTP kohtaa Suomen Cupissa PK-35:n tutulla Arto Tolsa areenalla. Pallo laitetaan liikkeelle kello 18.30.