Sarjakärkeä horjuttamaan

By 26/08/20182018, Ennakot

Ykköstä johtava EIF saapuu maanantai-illaksi Arto Tolsa -areenalle ja KTP:n tavoitteena onkin niistää sarjapisteitä sarjajohtajalta. Aleksi Tarvonen uskoo omiensa mahdollisuuksiin voiton tavoittelussa.

–Vaikka sarjakärki tuleekin vastaan, tässä ei mitään taikatemppuja tarvita. Jos ja kun saamme sen klassisen oman pelimme kulkemaan, on meillä kaikki mahdollisuudet voittoon. Tässä sarjassa ei ole joukkuetta, jota emme pystyisi voittamaan, Tarvonen sanoo.

Vaikka KTP taipui edellisessä ottelussa KPV:lle, on KTP:n juna kulkenut viime aikoina mukavasti raiteillaan. Kuudesta edellisestä ottelustaan KTP on voittanut peräti neljä ja se oikeuttaa Ykkösen kuntopuntarissa kolmannelle sijalle.

–Suurin muutos alkukauteen nähden on ehkäpä se, että olemme saaneet käännettyä hyvät peliesitykset myös tehoiksi. Koko joukkueen puolustus- ja prässipeli on parantunut ja sen lisäksi olemme päässeet aika lailla täydellä kokoonpanolla, jolla on tietysti merkitysti. Valitettavasti KPV:ta vastaan meillä oli muutamia loukkaantumisia, Tarvonen perustelee.

Ykkösen kuudentena oleva KTP on osoittanut pystyvänsä haastamaan kärkiporukoita. EIF ja KTP ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti ja molemmilla kerroilla tammisaarelaiset ovat olleet niukasti parempia. KTP:n osalta kautta on jäljellä vielä yhdeksän ottelua, joten voitokkaalla loppukaudella olisi kotkalaisjoukkueella mahdollisia hilata itsensä mukaan tiukkaan kärkikastiin.

–Tavoite ei ole muuttunut mihinkään. Peli kerrallaan mennään eteenpäin ja katsotaan mihin se sitten riittää. Kärkikahinoissa olisi tietysti tarkoitus pysyä, Tarvonen toteaa.

Tarvonen jouduttiin KPV:ta vastaan vaihtamaan ensimmäisen puoliajan pois kentältä saatuaan iskun pallosta päähänsä.

–Mies on kunnossa ja valmiina pelaamaan. Mustalla silmällä selvittiin, ”Tare” hymähtää.

KTP–EIF. Maanantaina 27.8. kello 18.30 @ Arto Tolsa -areena. Tervetuloa!