Puolustukseen vahvistuksia – Sissoko ja Nguinda liittyvät KTP:n riveihin

By 21/03/20212021, Miehet, Uutiset

KTP vahvistaa puolustustaan tekemällä pelaajasopimuksen ranskalaisen Mohamadou Sissokon ja ranskalais-kamerunilaisen Pierre-Daniel Nguindan kanssa. Molemmat miehet ovat olleet muutaman viikon testijaksolla ja vakuuttivat seurajohdon.

Mohamadou Sissokon pitkä ura Euroopassa tuo joukkueen puolustukseen kokemusta. (kuvat: Mikko Mäkelä)

Sissoko, 32, saapuu Kotkaan Kyproksen pääsarjasta ja pelaa ensimmäkseen keskuspuolustajana. Sissokolla on takanaan pitkä ammattilaisura Euroopassa, ja hän on edustanut seuroja kahdeksassa eri maassa. Pisimmän ajan urastaan mies on viettänyt Italian Serie A:n Udinese Calcion riveissä käyden lainalla mm. Skotlannin Valioliigan Kilmarnockissa, jossa hän pelasi säännöllisesti avauksessa kaudet 2011-13.

Suomi ei ole Sissokolle tuntematon paikka. Mies pelasi kaudella 2019 Veikkausliigassa Rovaniemen Palloseurassa pelaten joukkueessa lähes koko kauden avauksessa.

Pierre-Daniel Nguida tuo Arto Tolsa Areenan nurmelle Ranskan sarjatasojen vauhtia ja vaatimustasoa. (kuvat: Mikko Mäkelä).

Nguinda, 24, on Ranskan pääsarjan Ligue 1 joukkueen AS Monacon kasvatti. Nguindan pelipaikkana on oikea laitapuolustaja, ja pelasi enimmäkseen Monacon B-joukkueessa Ranskan neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla. Nguinda on ehtinyt käydä myös lainalla Belgian pääsarjan Cercle Bruggessa ja Ranskan toiseksi korkeimman sarjatason Quevilly Rouen Métropolessa, jossa kokemusta karttui 16 ottelun verran. KTP on Nguindan ensimmäinen seura ranskankielisten maiden ulkopuolella. 

KTP toivottaa kaksikon tervetulleeksi osaksi KTP-perhettä.

Asunnot KTP:n uusille pelaajille tarjoaa Kotkan Asunnot.   

Lisätietoa yhteistyökumppanista tästä