Pukin paita löysi voittajansa

By 28/10/20202020, Uutiset

Kotkan Spesia Puodin avajaisviikon asiakasarvonnassa oli palkintona KTP:n kasvatin Teemu Pukin maajoukkuepaita miehen nimikirjoituksella varustettuna. Uusissa liiketiloissa ”Temen” paitaa esittelivät FC KTP:n pelaajat Sara Korpela ja Zakaria Beglarishvili. Kuva on otettu ennen kuin seuran miesten joukkue joutui korona-altistuksen takia hetkelliseen karanteeniin.

Kotkan oman pojan Teemu Pukin Huuhkaja-maajoukkueen pelipaita miehen nimikirjoituksella varustettuna löysi ”uuden kodin” Kotkan Spesia Puodin avajaisviikon asiakasarvonnassa.

Paitaa havitteli omakseen 84 arvontalipukkeen täyttänyttä. Palkintoarvonta suoritettiin maanantaina 26.10.2020, ja onnettarena toimi ammattiopisto Spesian opiskelija Katariina. Paidan voittajalle on välitetty tieto arvonnan tuloksesta henkilökohtaisesti.

Kotkan kauppakeskus Pasaatissa palveleva Spesia Puoti on osa ammattiopisto Spesian toimintaa. Koulu on ammatillinen erityisoppilaitos, joka tarjoaa ammatillista ja valmentavaa koulutusta nuorille ja aikuisille, jotka tarvitsevat yksilöllistä tukea opintoihinsa. Spesian keskeisiin toimintaperiaatteisiin kuuluu opetuksen käytännönläheisyys ja tekemällä oppiminen. Tätä tarkoitusperää palvelee myös puotitoiminta.

Kotkan Spesia Puodin keskeisiä myyntiartikkeleita ovat FC KTP:n fanituotteet. Avajaisviikolla kaupaksi kävivät niin huivit, paidat, hupparit kuin kirjatkin. Spesia Puodissa on myynnissä myös ammattiopiston opiskelijoiden sekä Kymenlaakson alueen pienyrittäjien valmistamia tuotteita.

Spesia Puoti on avoinna maanantaista perjantaihin kello 10-17 sekä sesonkiaikana ja Pasaatin tapahtumissa myös lauantaisin kello 10-15.

TEKSTI ja KUVA: Matti Järvinen