Puheenjohtaja Pippolan terveiset

By 05/11/20152015

FC KTP:n visiitti maamme pääsarjassa Veikkausliigassa jäi tällä kertaa valitettavasti vain yhden kauden mittaiseksi.
Visiitti oli urheilullisesti haastava, kuten lopputulos osoittaa. Emme saavuttaneet yksiselitteistä tavoitettamme, joka oli sarjapaikan säilyttäminen.

Haluamme kiittää Veikkausliigaa, sen seuroja ja heidän kannattajiaan unohtumattomista hetkistä, joita saimme kauden aikana kokea. Veikkausliiga 2015 oli ennätyksellisen tasainen ja jännittävä aina kauden loppuun saakka. Onnittelut Suomen mestarille SJK:lle sekä mitalisteille RoPS:lle ja HJK:lle! Onnittelut myös PS Kemille ja PK -35:lle noususta Veikkausliigaan!

Haluamme kiittää kaikkia seuraamme tukeneita yrityksiä ja tahoja. Iloksemme saimme huomata, että kotkalaiset ja
kymenlaaksolaiset yritykset ottivat yhdessä kanssamme vastaan haasteen Veikkausliigan vaatiman taloudellisen pohjan rakentamiseksi. Kaudella 2015 seuraamme on tukenut yhteensä yli 300 yritystä, suuri kiitos kaikille! Toivottavasti otatte yhdessä kanssamme vastaan myös Ykkösen haasteet ja olette mukanamme rakentamassa uutta nousua kohti maamme pääsarjaa.

Kaikkein suurin Kiitos isolla Koolla menee kotkalaiselle yleisölle ja kannattajille! Vihreävalkoinen oli jälleen kerran hienosti esillä ympäri Suomea, kannustuksen puutteesta menestyksemme ei jäänyt kiinni. Joukkueemme poistuessa Arto Tolsa Areenalta hävittyämme liigakarsinnan, kannattajamme kajauttivat ilmoille komeat KTP-huudot. Se on teko, joka kertoo kotkalaisesta jalkapallokulttuurista.

Putoaminen pääsarjasta on kova paikka, muttei maailmanloppu. Työ kohti tulevaa on jo aloitettu ja tarvitsemme siinä jälleen kaikkien tahojen tukea. Paluu Veikkausliigaan on yksiselitteinen urheilullinen tavoitteemme!

Kiitos!

Vihreävalkoisen seuramme puolesta

Jarkko Pippola
Puheenjohtaja