PEPO Kotkaan lauantaina

Ykkösen avaukseen on aikaa melko tasan kaksi viikkoa. Kenraaliharjoituksena kauteen KTP kohtaa PEPOn Lappeenrannasta. Vielä toissa kaudella PEPO taisteli KTP:n kanssa tasapäin Kakkosen lohkovoitosta, eikä viime kausikaan mikään mahalasku ollut. Huipputasaisessa Kakkosen A-lohkossa PEPO sijoittui viidenneksi jääden vain neljä pistettä sarjanousija MYPAsta. Sarjanousua hakeneelle joukkueelle jäi taatusti nälkää tulevalle kaudelle, sillä jo todennäköiseltä näyttänyt ykköspaikka karkasi hyppysistä heikon viimeisen sarjakolmanneksen takia. Uusista hankinnoista mainittakoon Nigerialainen maalitykki Paul Obi, joka Kakkosen tasolla on osunut lähes maali per peli tahdilla ja jolta Lappeenrannassa odotetaan paljon myös tulevana suvena.

KTP joutuu lauantain otteluun hieman vajaamiehisenä. Poissa ovat ainakin kotiseudullaan lomaileva Manel, ja henkilökohtaisen syyn takia pois jäävä Jimi Lassila. Saku Leppänen ja Antti Mäkijärvi parantelevat vielä kolhujaan tämän viikonlopun, mutta heidän odotetaan olevan kunnossa jo ensi viikolla. Tuomas Ollilan olkapää meni sijoiltaan Kouvola-turnauksessa, ja hänen toipumisensa kestänee vielä noin viikon verran. Oman näyttöpaikkansa PEPOa vastaan saattaa saada 16-vuotias tulevaisuudenlupaus Taaniel Usta joka nähtiin kentällä jo Kouvola-turnauksessa.

Mukana on varmasti myös maalitykki Kalle Multanen, joka odottaa jo malttamattomana kauden alkua.

-Minun puolestani kauden olisi voinut aloittaa jo kuukausi sitten, tässä pre-seasonin aikana on saanut vääntää ihan riittävästi treenipelejä. Olemme jo valmiita kauteen, mutta vielä on edessä yksi hyvä harjoitusmatsi, jossa on mahdollisuus parantaa pelaamistamme, Multanen kertoo.

Myös omaan talvikauteensa Multanen kertoo olevansa tyytyväinen.

-Olen pysynyt koko ajan terveenä ja päässyt mielestäni hyvin sisään meidän tapaamme pelata, sanoo Multanen.

KTP-TV tarjoaa ottelusta Youtube-streamin, mutta parastahan jalkapallo on tietenkin paikan päällä eli Arto Tolsa Areenalla. Lauantain ottelu vihelletään käyntiin kello 15 ja pääsymaksu on vapaaehtoinen.