KTP pelaa tällä kaudella – tukeasi tarvitaan edelleen!

By 27/05/20202020, Uutiset

Nyt se on varmistunut! Ykkösen jalkapalloa tullaan näkemään tänä kesänä Tolsalla. Seura on käynyt huhti- ja toukokuun ajan pelaajien ja yhteistyökumppanien kanssa keskusteluja tulevasta kaudesta ja löytänyt ratkaisun avaimia, joiden avulla kausi pystytään pelaamaan läpi. Ja vaikka luottamus tekemiseen on kova, niin taloudellinen kuin urheilullinen onnistuminen tulee edellyttämään koko seurayhteisön tukea läpi tulevan kauden.

Paluu treenikentille

KTP:n miesten edustusjoukkue palaa yhteisharjoitusten pariin torstaina 28.5. Turvarajoitukset toki huomioiden.

Yli kaksi kuukautta kestäneen tauon aikana pelaajat ovat harjoitelleet pääsääntöisesti omatoimisesti joitakin pienryhmätreenejä lukuunottamatta. Joukkueessa tunnelmat ovat innostuneen odottavat, kun vihdoin piinaavan pitkä tauko on ohi.

– Ihan kuin menisi ensimmäisille treffeille, letkautti hyökkääjä Tuukka Kurki päävalmentaja Argo Arbeiterille.

Itse koutsikin palaa tyytyväisenä takaisin työmaalle. Hyvin sujunut talvikausi keskeytyi aivan yllättäen, joten nyt pelikirja pitäisi kaivaa takaisin esille katsomon alta ja puhaltaa kevään pölyt pois päältä.

– Eiköhän ensimmäinen peli anna siihen vastauksen, totesi Arbeiter kysyttäessä muistuuko pelityyli vielä joukkueen mieleen.

Pelit häämöttävätkin jo aivan nurkan takana. Suomen Cupin neljännesvälierä pelataan juhannusviikolla 16.6. kello 20, jolloin Kotkaan matkustaa Tampereen Ilves. Ykkösen kauden on määrä alkaa lauantaina 27.6.

Tukikampanja käyntiin

Korona-aika on aiheuttanut suuria haasteita seuran talouteen, eikä ne ole selätetty, vaikka kausi pääseekin alkamaan. Pahan loven budjettiin aiheuttaa se, että tämän hetken tiedon valossa otteluja joudutaan pelaamaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla heinäkuun loppuun asti. Viime päivinä on kuitenkin saatu sellaista signaalia pelaajilta ja yhteistyökumppaneilta, että kauteen ollaan valmiita lähtemään.

Jotta alkava kausi pystytään viemään varmasti kunnialla läpi, tarvitaan jokaisen vihreävalkosydämisen apua yhteisissä talkoissa. Seura ilman kannattajia ei olisi yhtään mitään, joten Teidän nimet on nyt aika nostaa esille.

1927 – yhdessä eteenpäin aina. Ja nyt. -kampanjaan osallistuneiden nimet tullaan tukijan niin halutessa ikuistamaan Arto Tolsa Areenalle kunniatauluun, KTP:n kausijulkaisuun sekä nettisivuille.

Tukikampanjapaketteja on tarjolla kahta erilaista. Ensimmäinen maksaa 75 euroa, jolla saa neljä ottelulippua. Toisen vaihtoehdon hinta on 50 euroa ja se sisältää kaksi ottelulippua. Liput voi käyttää vapaasti kaudella 2020, kun yleisörajoitukset eivät ole enää voimassa. Paketteja voi ostaa KTP:n verkkokaupasta: https://holvi.com/shop/KTPKotka/section/kannatuskampanja/

Lisäksi tarjolla on jotain täysin uutta Kotkassa. Arto Tolsa Areenan hiekkakentällä järjestetään kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna drive-in elokuvanäytöksiä. Ohjelma ja liput löytyvät osoitteesta: https://www.screenintown.com/?City=Kotka