Pääsyliput ottelutapahtuman lisäksi myös Lippupalvelusta

By 28/01/20152015
FC KTP on tehnyt yhteistyösopimuksen pääsylippumyynnistä Lippupalvelun kanssa.
Yhteistyö mahdollistaa monikanavaisen lipunmyynnin ja tuo täten seuran lähemmäs asiakasta.Lippupalvelulla on nykyaikainen myyntiverkosto, jossa lippuja saa mm. R-kioskeista ja myös seuran omista myyntipisteistä, joiden osalta uusien myyntipaikkojen kartoitus on parhaillaan käynnissä.

Lippujen nettimyynti on merkittävä osa asiakaspalvelua. Sieltä saa haluamansa liput vaivattomasti etukäteen.  Myös kausikortit tulevat jatkossa myyntiin Lippupalveluun.  Yksittäisten lippujen sekä kausikorttien hinnat tullaan julkistamaan piakkoin.
Lippupalvelu on alan markkinajohtaja Suomessa ja takana on jo lähes 70 vuoden kokemus lipunvälitystoiminnasta.
Lippupalvelun omistaa Ticketmaster, joka on osa maailman suurinta viihdeteollisuuden yritystä Live Nation Entertainment Inc:ia.
Ticketmaster myy vuosittain noin 450 miljoonaa lippua teatteri-, kulttuuri-, viihde- ja urheilutapahtumiin yli 20 maassa.
Tällä lukemalla Ticketmaster on maailman suurin toimija ja lisäksi Ticketmasterin verkkokauppa on maailman kymmenen suurimman verkkokaupan joukossa.
Tämä kokonaisuus takaa ensiluokkaisen osaamisen, näkemyksen ja asiantuntemuksen lipunvälitystoiminnan maailmasta – maailmasta, joka tuottaa elämyksiä, kokemuksia ja unelmia.