Otteluennakko: FC Lahti – KTP

Harjoituskausi saa jatkoa huomenna lauantaina, kun KTP kohtaa Mukkulan hallissa Veikkausliigajoukkue FC Lahden. Kaudella 2018 Lahti valahti huonon loppukautensa takia lopulta kahdeksannelle sijalle. Myös Lahden pelaajarosteri on talven myötä mennyt uusiksi. Mielenkiintoisin lahtelaishankinta lienee meksikolaishyökkääjä Jeronimo Amione. Kotkalaisille tuttuja miehiä ovat ainakin käskyttäjä Sami Ristilä sekä vielä viime kaudella raitapaitaa kantanut laitapakki Jean Christophe Coubronne.

KTP:n hyökkäyskalusto näyttää jo tässä vaiheessa talvea vahvalta. Viime kaudella maalintekopelote henkilöityi ehkä liiaksi Aleksi Pahkasaloon, nyt vaihtoehtoja on enemmän. Yksi palanen KTP-hyökkäystä tulevalla kaudella on Tuukka Kurki, joka viime kauden HIFK:ssa osui maalipuiden väliin kolmesti. 19-vuotia Kurki odottaa tasaista ottelua ja kertoo olleensa tyytyväinen joukkueharjoituksiin ja fysiikkatreeneihin.

-Henkilökohtainen tavoitteeni on pysyä kunnossa koko kauden ajan ja saada ehjä kausi. Tavoite on tehdä yli 10 maalia ja auttaa joukkuetta menestymään, Kurki kertoo.

Ottelu Lahdessa on samalla myös kenraaliharjoitus jo reilun viikon päästä alkavalle Suomen Cupille.

FC Lahti – KTP pelataan Mukkulan jalkapallohallissa Lahdessa lauantaina 19.1. kello 13:00.