Otteluennakko FC KTP – PEPO


Jälleen on aika palata Suomen Cupin pariin ja vetää pelihaalarit päälle. Joukkue vietti viikon 9 lomaillessa omien henkilökohtaisten harjoitusohjelmien parissa. Nyt on oltu viikko jälleen yhdessä, valmistautuen viimeiseen Cup -otteluun tällä erää. Lohkovaiheen päätöskamppailussa kotijoukkue FC KTP kohtaa paikallisvastustajansa PEPO:n Lappeenrannasta.

PEPO on KTP:n lailla pelannut lohkovaiheessa 4 ottelua. KTP on kirjannut tililleen näistä CUP-peleistä yhden voiton Gnistania vastaan ja kolme tappiota HJK:ta, HIFK:ä ja Honkaa vastaan. PEPO:n saldo vastaavista on ollut neljä tappiota, joten pistesaldo on PEPO:n osalta vielä avaamatta. Tosin täytyy muistaa, että vastustajat ovat olleet kaikki sarjatasoa tai kahta ylempää. Neljässä ottelussaan PEPO on tehnyt kaksi (2) maalia ja päästänyt kaksitoista (12).

PEPO:n kokoonpanosta löytyy muutamia mielenkiintoisia nimiä. Ensimmäiseksi nostetaan Kotkassakin vaikuttanut maalivahti Craig Hill. Hänellä on kokemusta aina Veikkausliigasta asti. Toisena voitaisiin nostaa esiin hyökkääjä Edwin Salazar, joka liittyi joukkueeseen PS Kemistä. Niin ikään mielenkiintoinen tuttavuus on puolustuslinjassa pelaava Alieu Ceesay, joka edusti viime kaudella BK-46:sta Karjaalla.

Kotijoukkue FC KTP pääsee otteluun hyvistä lähtökohdista. Alkuviikosta joukkueen mukaan saatu brasilialainen Filipe Mello ollee mukana ottelussa. Kuuban maajoukkueen mukana ollut Samuel Mahlamäkikin on jo saapunut takaisin Kotkaan ja on joukkueen käytettävissä. Samoin muut sopimuspelaajat. Muutamalla nuoremmalla pelaajalla on flunssa äitynyt sen verran pahaksi, ettei ole syytä tulla riskeeraamaan terveyttään vielä lauantaina. Myös Ville Oksanen jää pois pelaavasta joukkueesta.

KTP lähtee otteluun tosissaan. Pelit PEPO:a vastaan ovat olleet tasaiset viime kaudella. Nyt molemmat joukkueet ovat muuttuneet, joten viime vuoden tuloksiin ei voi hirveästi tuijottaa. Cupin tilastojen valossa kotijoukkue KTP on hienoinen suosikki ottelussa. PEPO on kuitenkin näyttänyt, että joukkue on hyvin valmennettu ja on valmis haastamaan isompiaan. Ottelusta on odotettavissa hyvä vauhtinen ja kiivas kamppailu. PEPO haluaa aivan varmasti avata voittotilinsä ja KTP taasen ei halua hävitä, etenkään kotikentällään.

KAUSARIHAASTE:
Pelin yhteydessä on mahdollista lunastaa tai hakea varattu kausikortti lippupisteestä. Muista ottaa maksukuitti mukaan jos olet maksanut jo kausikorttisi!

LIPUT:
5 €
(HUOM! kausikortti ei käy CUP-pelissä)