Luottavaisin mielin Kajaanin reissuun

By 31/08/20182018, Ennakot

KTP:n kausi Ykkösessä jatkuu vierasottelulla AC Kajaania vastaan. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla KTP on ollut parempi. Jos Sebastian Dolivolta kysytään, haluaa hän, että sanonta ei kaksi ilman kolmatta pitää jälleen kerran paikkaansa.

–Lähdemme luottavaisin ja hyvillä mielin Kajaanin reissuun. Molemmista otteluista saavutetut voitot ovat varmasti jokaisen pelaajan mielissä ja se antaa uskoa, että pystymme nappaamaan voiton myös tällä kertaa, Dolivo sanoo.

Dolivo ei pidä kuitenkaan voittoa minään läpihuutojuttuna, vaikka molemmissa otteluissa KTP onkin tehnyt Kajaanin verkkoon kolme maalia.

–Kajaanilla on erittäin hyvä hyökkäyskalusto, mutta ehkä heidän heikkoutensa on nimenomaan puolustuspäässä ja siihen meidän pitää pystyä iskemään, keskuspuolustaja aprikoi.

KTP:llä on ollut toisinaan alkuvaikeuksia saada omasta pelistä kiinni ja herääminen tapahtuu vasta vastustajan tehdessä avausmaali. Monissa otteluissa toiselle puoliajalle on kentälle marssinut aivan kuin uusi joukkue.

–Vaikea sanoa mistä tämä johtuu. Varmasti olisimme tehneet asioita toisella tavalla, jos tietäisimme mistä tämä kiikastaa. EIF-pelissä emme saaneet ensimmäisellä puoliajalla peliämme käyntiin laisinkaan ja toisella puoliajalla pelimme pyöri vasta puoliajan loppuhetkillä, Dolivo tuumaa.

Dolivo on ollut kuluvalla kaudella KTP:n parhaimmistoa. Kauden mittaan hän on nostanut suoritustasoaan ja se saakin miehen suupielet hymyyn.

–Vastuuta on tullut mukavasti ja olen ihan tyytyväinen kauden esityksiinikin. Se on ollut hienoa, että olen saanut kantaa toisinaan myös kapteeninnauhaa. Tiedän kuitenkin sen, että parannettavaa riittää, sillä tavoitteet ovat korkeammalla, “Doli” toteaa.

AC Kajaani–KTP. Lauantaina 1.9. kello 17 Kajaanin liikuntapuistossa. Peli nähtävissä myös Elisa Viihteen kautta, sekä KTP:n Cafe & bar Kaks7:ssa.