Lauantaina vastassa MP

Suomen cupista Ilveksen pudottama KTP joutuu odottamaan seuraavia kilpailullisia otteluita Ykkösen kauden alkuun, eli huhtikuun loppuun, asti. Tälle ajalle on kuitenkin jo sovittu monia tasokkaita harjoitusotteluita, joista ensimmäisessä vastaan asettuu MP Mikkelistä.

Mikkelin siniset pelaavat alkavana kautena Kakkosen A-lohkossa, niin kuin jo kolmena edellisenäkin kautena. Viime kaudella 90-vuotista taivaltaan juhliva MP sijoittui turvallisesti keskikastiin, mutta alkavana kesänä mikkeliläisiltä on lupa odottaa taistelua sarjanoususta. Kotkalaisille tuttuja pelaajia ovat entiset KTP:läiset Lucas Dos Santos ja Filipe Mello.

KTP:n laitapelaaja Manel on kääntänyt katseensa tappiollisesta Cup-pelistä jo tulevaan.

-Ilves-ottelun jälkeen olimme pettyneitä, sillä emme mielestäni ansainneet 0-2 tulosta. He tekivät 2 vältettävissä olevaa maalia ensimmäisellä puoliajalla, mutta se on jalkapalloa ja siitä meidän on otettava joukkueena opiksemme. Toisella puoliajalla olimme paremmin organisoituneita ja meillä oli paikkamme. Meidän on vielä parannettava joitakin yksityiskohtia jotta olisimme valmiina kauteen, mutta teemme sen eteen töitä joka päivä.

Manel odottaa Arto Tolsa Areenalle kovatasoista mikkeliläisyhdistelmää.

-Heillä on muutama entinen KTP-pelaaja, ja joukkue vaikuttaa siltä että se haluaa kasvaa Kakkosen seurasta Ykkösen joukkueeksi. Tulossa on haastava ottelu, vaikka he ovatkin meitä yhtä sarjatasoa alempana. Tässä ottelussa aiomme antaa peliminuutteja kaikille pelaajillemme ja pyrimme kehittämään omaa pelitapaamme, Manel sanoo.

Ottelu Arto Tolsa Areenalla pelataan siis lauantaina 23.3. kello 14:45 alkaen. Pääsymaksu otteluun on vapaaehtoinen.