KTP:n tavoitteena sarjapaikan lunastaminen

By 30/09/20182018, Ennakot

Teoriassa on vielä mahdollista, että KTP valuisi sarjataulukossa kahden heikomman joukkueen kastiin ja siten putoaisi ensi kaudeksi Kakkoseen. Todennäköisyys siihen on kuitenkin lähes olematon, mutta silti kotkalaisjoukkue haluaa sinetöidä sarjapaikkansa jo heti seuraavassa ottelussa, kun Valkeakosken Haka saapuu ensi maanantaina 1.10. Kotkaan.

Kesken kauden KTP:n miehistöön liittynyt keskuspuolustaja Juuso Laitinen kertoo, että viimeaikaisista vaikeuksista huolimatta joukkue lähtee otteluun hyvin ja luottavaisin fiiliksin.

–Meillä on takana hyvä ja ehjä treeniviikko. Olemme päässeet hiomaan taktiikoita kunnolla ja uskon, että olemme valmiita Hakaa vastaan, Laitinen kertoo.

–Olemme viimeisissä harjoituksissamme keskittyneet aika tasapainoisesti koko joukkueena hyökkäämiseen ja puolustamiseen. Koko joukkueen tekeminen pitää parantua, jotta saamme toivotun tuloksen, toppari jatkaa.

Puheet siitä, ettei joukkue olisi ollut viime otteluissaan motivoitunut, voidaan tyystin unohtaa. Laitisen mukaan kaikki tekeminen on nyt keskitetty nyt siihen, että joukkue uusisi sarjasopimuksensa ensi kaudeksi.

–Motivaatiota riittää, kun emme ole vielä varmistaneet sarjapaikkaakaan. Jokainen pelaaja haluaa voittaa jokaisen pelin, joten siitä ei homma jää ainakaan kiinni. Voittamisen nälkä on se, joka vie minua eteenpäin, Laitinen sanoo.

Kesken kauden joukkueeseen liittynyt Laitinen kertoo viihtyvänsä kotikaupungin joukkueessa, eikä vaikeudet ole lannistaneet hänenkään tekemisiään.

–Kotkassa on ollut aina mukava pelata, joten ei ole mitään valitettavaa, Laitinen tuumaa.

KTP–Haka. Maanantaina 1.10. kello 18.30 @ Arto Tolsa -areena. Tervetuloa kannustamaan KTP voittoon!