KTP:n kahvila tarvitsee nimen

By 08/06/20182018, Uutiset


Kuten tiedossa on, KTP laajentaa kahvila-ravintolatoimintaansa. Aiemmin KTP on pitänyt ravintoloita Meripäivien yhteydessä. Nyt Kotkan torilla sijaitsevaan kahvila-ravintolaan kaivataan nimeä.

Uusi kahvila on kaikkiaan noin 350 neliömetrin suuruinen ja pitää sisällään noin 300 asiakaspaikkaa. Ravintolat on rakennettu konteista: myyntikontti on kuuden metrin ja asiakkaiden sisätilaksi tehty kontti on 12 metrin suuruinen, jota on laajennettu lasituksella, joka mahdollistaa mukavan viihtyisyyden syysiltoinakin.

–Kontit on osittain verhoiltu, mutta olemme halunneet säilyttää konttimaisuuden, mikä sopii hyvin merikaupunkiin, KTP:n hallituksen jäsen Jukka Mustonen sanoo.

Kahvila-ravintola on varustettu täysin anniskeluoikeuksin. Paikan päällä järjestetään erilaista ohjelmaa päivisin ja iltaisin, sillä muun muassa bändejä käy esiintymässä, pelaajia vierailemassa ja KTP:n on tarkoitus järjestää paikan päällä myös tiedotustilaisuuksiansa.

Nyt KTP pyytää apuasi, sillä ravintola tarvitsee nimen ja sitä haetaan leikkimielisen kilpailun kautta. Kilpailuun voi osallistua KTP:n Facebook-sivuilla tai sähköpostitse KTP:n toimiston osoitteeseen ktp.toimisto@kymp.net lähettämällä oman nimiehdotuksensa. Palkintona raadin valitsemalle voittajalle tarjotaan kahdet VIP-liput itse valitsemaansa otteluun sekä kaupan päälle kahvit uudessa kahvilassa loppuvuoden ajaksi.

Kilpailuun otetaan ehdotuksia vastaan torstaihin 14.6. kello 16:00 mennessä. Tämän jälkeen lähetetyt nimiehdotukset eivät osallistu kilpailuun. Raati ilmoittaa voittajalle henkilökohtaisesti, ja sekä voittajan että kahvilan nimi julkaistaan KTP:n toimesta.