KTP vahvistui entuudestaan tutulla pelaajalla


KTP on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen keskikenttäpelaaja Matias Lindforsin kanssa. Lindfors palaa raitapaitaan vuoden tauon jälkeen, sillä viime kausi sujui Ykkösessä AC Oulun riveissä.

182-senttinen keskikenttäpelaaja tunnetaan ennen kaikkea kovasta ja tinkimättömästä asenteestaan. Lindfors on pelaaja, joka uskaltaa tilanteen tullen taklata. Toissa kaudella KTP-paidassa Lindfors pelasi kaikkiaan 23 ottelussa tehden yhden maalin ja kerryttäen kuusi varoitusta. Viime kaudella AC Oulun riveissä tilastoihin kirjattiin 18 ottelua, kaksi maalisyöttöä ja kuusi varoitusta. Periksiantamatonta asennetta on taatusti luvassa myös ensi kaudella.

Helmikuun puolivälissä 21 vuotta täyttävässä Lindforsissa nähdään KTP:ssä potentiaalia kehittyä entisestään paremmaksi pelaajaksi.

–Hankimme pelaajan, joka oli meille entuudestaan tuttu, ja jonka taso on meillä tiedossa. Hän on nuoresta iästään huolimatta yllättävänkin kokenut 41 Ykkösen ottelullaan. Lindfors otti jo viime kaudella hyvää roolia Ykkösessä, mutta tiedämme hänen pystyvän ottamaan yhä steppejä eteenpäin kehittyäkseen paremmaksi pelaajaksi, KTP:n hallituksen jäsen Jukka Mustonen kertoo.