KTP täydentää jälleen joukkuettaan

By 08/02/20192019, Uutiset

 

 

KTP tiedottaa solmineensa pelaajasopimukset kahden pelaajan kanssa. Ensimmäinen kiinnitys on 26-vuotias Keski-Afrikan tasavaltaa edustava Ralph Kottoy. Ranskassa jalkapallo-oppinsa saanut Kottoy viihtyy keskikentän keskustassa ja vakuutti KTP:n valmennuksen kahden viikon testijakson aikana. Myös Keski-Afrikan maajoukkuepaitaa muutamaan otteeseen kantaneen Kottoyn sopimus on yksivuotinen.

-Olen pelannut Ranskassa, Belgiassa, Portugalissa ja viimeksi Carrick Rangersissa Pohjois-Irlannin liigassa. Vastaanotto Kotkassa on ollut hyvä, kertoo kaikkensa kentällä antavaksi joukkuepelaajaksi itseään luonnehtiva Kottoy.

Toinen tuore hankinta on 1+1-vuotisella sopimuksella kiinnitetty Antti Mäkijärvi. 25-vuotias Hongan kasvatti viihtyy parhaiten keskikentän laidoilla. Viime kaudella Mäkijärvi esiintyi Hongan paidassa kahdeksassatoista Veikkausliigaottelussa. Myös Saksan neljäs sarjataso Regionalliga tuli Antille tutuksi kolmen Oldenburgissa vietetyn kauden myötä.

-KTP todellakin osoitti haluavansa minut, ja he kertoivat hyvin tarkasti millaista roolia he minulle suunnittelevat. Juttelimme valmennuksen kanssa pelitavasta ja päivittäisestä toiminnasta, ja uskon niiden sopivan minulle hyvin. Tavoitteenani on pelata ehjä kausi isossa roolissa, päättää Mäkijärvi.

Myös KTP-valmennuksessa ollaan tyytyväisiä syntyneisiin sopimuksiin.

-Toivon että Antista tulee tärkeä lenkki joukkueeseemme, ja että hän antaa peliimme yhden vaihtoehdon lisää. Kottoyn tapauksessa haimme puolustavaa keskikenttäpelaajaa, joka pystyy riistämään palloja ja peittämään syöttösuuntia. Tälle pelipaikalle meillä on nyt muutamia hyviä vaihtoehtoja, mikä on hyvä sillä kaudesta tulee pitkä, kertoo päävalmentaja Argo Arbeiter.