KTP taipui KPV:lle

Loukkaantumisten runtelema KTP kaatui kotikentällään Arto Tolsa -areenalla liiganoususta kynsin ja hampain taistelevalle KPV:lle maalein 1–3. Kokkolalaisjoukkue heilutteli liki koko ottelun ajan tahtipuikkoa, mutta myös KTP:llä oli oma etsikkoaikansa.

Ensimmäisellä puoliajalla vierailija KPV hallitsi niin palloa kuin pelitapahtumia. KPV:n vaarallisuus tuli esille jo heti ensimmäisessä tilanteessa, kun kokkolalaisten toppari Charalampos Chantzopoulos puski pallon pystypuuhun. Keskityspallot tuottivatkin normaalia enemmän vaikeuksia ja lopulta puskutilanteesta syntyikin vierailijoiden avausmaali. Hyvänä maalintekijänä tunnettu Kalle Multanen puski 33. minuutilla pallon verkkoon Pavel Marinin keskityksestä.

Ottelun avausmaalin jälkeen KTP sai paremmin pelistä otetta. Varsinkin toisen puoliajan alussa KTP tuli kentälle kuin herhiäläislauma, joka ei antanut tuumaakaan periksi. Paluun tositoimiin loukkaantumisten jäljiltä tehnyt Jean Silva tasoitti ottelun noin tunnin kohdalla, kun hän puski Manelin keskityksen tarkasti maaliin.

KTP haki voittoa ja sen avustuksella KPV pääsi iskemään vaarallisesti vastaan. Aleksi Pahkasalo näytti laukaisutaitojaan tykittämällä voimalla vajaasta 30 metristä, mutta KPV:n veräjänvartija Teppo Marttinen pystyi vaivoin torjumaan. KPV:n pelinrakentajana operoinut Sebastian Mannström vapautti vaihdosta kentälle tulleen Reza Karmollachaabin, jonka tarkka laukaus rangaistusalueen rajan tuntumasta painui Jiri Kosken käsien kautta maaliin.

KPV iski päätösnumerot kaksi minuuttia ennen täyttä aikaa, kun Mannström heilutti verkkoja. KTP-leiriin ottelu toi lisää jobin postia, sillä niin Matias Lindström kuin Aleksi Tarvonen joutuivat jättämään ottelun kesken kaiken kolhujen takia.

KTP:n kausi jatkuu jälleen maanantaina 27.8., kun sarjakärki EIF saapuu Arto Tolsa -areenalle.