KTP sai lisenssin Ykköseen


KTP pelaa alkavalla kaudella sittenkin jalkapallon Ykkösessä. Suomen Palloliiton lisenssikomitea kokoontui päättämään asiasta tällä viikolla. Yksi viime kaudella Ykköstä pelannut seura ei läpäissyt komitean ehtoja ja siten täydennysmenettelyn mukaisesti KTP oli ensimmäisellä varasijalla nousemaan sarjaporrasta ylöspäin. Lisenssimenettelyssä tarkastettiin seuran talous, olosuhteet, urheilullinen toiminta ja oikeudelliset kriteerit.

KTP:ssä otettiin keskiviikkona kantautunut uutinen maltilla vastaan, sillä sitä ei minään suurena yllätyksenä pidetty.

–Näinhän tässä tällä kertaa kävi. Eihän tämä mikään maailmanluokan yllätys ollut ja olemme ottaneet tämänkin vaihtoehdon huomioon valmistautumisessa tulevaan kauteen, KTP:n puheenjohtaja Jarkko Pippola sanoo.

KTP on julkaissut parin viimeisen kuukauden aikana pelaajasopimuksia. Pelaajasopimukset pysyvät voimassa, sillä jokainen pelaaja on valittu joukkueeseen ajatuksella, että pystyisivät pelaamaan tarvittaessa myös Ykkösessä.

–Ykköseen nousulla on varmasti vaikutusta tuleviin pelaajasopimuksiin. Tulemme hieman takamatkalta muihin seuroihin nähden, mutta uskon että meillä on hyvät mahdollisuudet saada kilpailukykyinen joukkue jalkeille, Pippola kertoo.

KTP on tehnyt jo yhteistyökumppanisopimuksia ensi kautta silmällä pitäen. Nyt näitä sopimuksia käydään läpi positiivisessa hengessä, kun sarjaporras vaihtui Suomen toiseksi korkeimmaksi. Lisäksi KTP:n kausikorttikampanja saa varmasti lisää tuulta purjeisiinsa sarjanousun myötä.

–Tällä asialla on taatusti positiivinen vaikutus kausikorttikampanjaan. Nyt on mahdollista päästä seuraamaan Ykkösen otteluita todella edullisesti ja 1500 kausikortin raja tuntuu jo pieneltä, Pippola tuumaa.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun KTP nousee lähihistoriansa aikana sarjaporrasta ylöspäin niin sanotulla kabinettipäätöksellä.

–Olimme täydennysmenettelyssä ensimmäisellä varasijalla ja täytimme kaikki heidän asettamansa ehdot niin taloudellisesti kuin urheilullisesti. Sarjassa pelaavat parhaat joukkueet, jotka täyttävät kaikki ehdot. Tämä on ehdottomasti positiivinen uutinen, Pippola iloitsee.

 

Nyt kannattaa osallistua kausarihaasteeseen! Kaikki kotiottelut vain 49€!