KTP matkaa Ouluun – “Työmoraalia pitää parantaa”

By 13/09/20182018, Ennakot

KTP starttasi jo tänään vierasmatkalleen Ouluun kohdatakseen perjantaina AC Oulun. KTP:llä on alla nöyryyttävä 1–3-tappio Klubi 04:lle, mutta päätä ei ole painettu pensaaseen, sillä jokainen pelaaja tietää pystyvänsä parantamaan otteitaan.

–Voitto AC Oulusta vaatii meiltä erittäin hyvää puolustuspeliä, mikä ei viime pelissä toiminut. Meidän pitää puolustaa tiiviisti koko joukkueen voimin, sillä muuten Oulu rankaisee paikoistaan. Uskon, että hyvä puolustuspelaaminen on avainasemassa, KTP:n Matias Lindfors sanoi.

Kauaa ei KTP:llä ollut aikaa käsitellä tappiollista Klubi 04 -peliä, kun kolmen välipäivän jälkeen otteluohjelma heitti joukkueen Ouluun.

–Kävimme läpi nopeasti ottelua ja puhuimme nimenomaan siitä, että työmoraalia pitää parantaa. Ei tässä vaiheessa kautta voi jäädä liiaksi vellomaan tappioon, sillä uusi peli tulee eteen nopeasti, Lindfors huomautti.

Lindfors on saanut tällä kaudella vastuuta keskikentän laidalla, vaikka aiemmin hänet totuttiin näkemään keskikentän keskustassa. Pelipaikan muutos ei kuitenkaan harmita 21-vuotiasta jalkapalloilijaa.

–Mieluisin pelipaikkani on kentällä, eikä se ole uusi juttu, että pelaan laidalla. Jo palatessani takaisin Kotkaan oli tiedossa, että peliaikaa ja vastuuta voi olla tiedossa keskikentän laidalla. Ei tässä voi valittaa, kun pääsee pelaamaan, Lindfors hymähti.

Kuluvan kauden aikana Lindfors on ottanut myös kehitysaskeleita pelaajana. Vastuu on näkynyt parantuneina otteina viheriöllä.

–Pahimmat loukkaantumiset ovat jääneet tänä vuonna kokonaan pois ja sen myötä on myös pystynyt kehittymään pelaajana, Lindfors tuumaa.

Lindfors edusti vielä viime kaudella perjantai-illan vastustajaa AC Oulua. Visiitti pohjoispohjanmaalaisseurassa jäi kuitenkin vuoden mittaiseksi, mutta silti vanhaa seuraa vastaan olisi kiva onnistua.

–Totta kai olisi siistiä tehdä maali Oulua vastaan mutta mennään joukkue edellä, Lindfors sanoo.

AC Oulu–KTP. Perjantaina 14.9. kello 18.30 Raatin stadionilla.