KTP lähtee parantamaan tuloksiaan Lahdessa

By 02/04/20182018, Uutiset

KTP:n harjoituskausi jatkuu tiistaina 3.4. harjoitusottelulla Veikkausliigaseura FC Lahtea vastaan. Alla on 1–4-tappio Turun Palloseuralle, joten päävalmentaja Jari-Pekka Gummerus tiedostaa joukkueensa osalta lähtökohdat harjoitusotteluun.

 

–Emme ole pystyneet tällä kaudella vielä voittamaan liigaporukoita emmekä omalla sarjatasolla pelaavia joukkueita. Nyt on aika mennä täysillä ja ottaa se ensimmäinen voitto, Gummerus sanoo.

 

KTP:n tulokset Suomen Cupin kamppailuissa ja harjoitusotteluissa liiga- ja Ykkösen joukkueita vastaan ovat olleet kaikkia muita kuin odotettuja. Pitäisikö tästä olla jo huolissaan?

 

–Jos katsoo pelkästään lopputuloksia, voi olla huolestunut, mutta pitää osata katsoa myös tulosten taakse. Cupin ottelut olivat meille kilpailullisia otteluita, joita emme todellakaan halunneet hävitä. Honka-ottelun esitykseen voi olla tyytyväinen, HIFK-ottelussa jäi harmittamaan se, että emme päässeet parhaimpaamme ja jopa nöyristelimme liikaa ja HJK-kamppailusta kukaan odottaa meille jäävän mitään. Se pitää myös muistaa, että alkuvuodesta joukkueemme oli vielä vahvasti rakennusvaiheessa, mutta pystyimme silti esittämään paikoitellen erinomaista pelaamista, Gummerus kertoo.

 

Lahti-ottelussa Gummerus lähtee tiivistämään puolustuspelaamistaan. Alla on harjoitusottelu, jossa omiin sujahti neljä, vaikkakin kaksi viimeisintä syntyivät ottelun viimeisellä minuutilla.

 

–Positiiviseen tulokseen on meillä mahdollisuudet, jos saamme puolustuspelimme pitämään. Meidän pitää tehdä kentällä sovitut asiat loppuun asti. Hyökkäyspelaamisessa meidän pitää uskaltaa pitää palloa ja etsiä niitä välejä, joihin pitää syöttää rohkeasti, Gummerus toteaa.

 

KTP:n kokoonpano Lahtea vastaan selviää vasta ottelupäivänä. Suurella todennäköisyydellä kotkalaisten riveistä puuttuu TPS:aa vastaan tällin saanut Matias Lindfors. Lisäksi KTP-paidassa saatetaan nähdä testipelaajia. Harjoitusottelu pelataan Kisapuistossa ja se pääsee vauhtiin kello 18.45.