KTP kruunasi kotkalaisten vapunpäivän ja tarjosi Arto Tolsa Areenalle saapuneelle, ilahduttavan runsaslukuiselle, yleisölle todelliset maalijuhlat. Pahasti varamiehinen Kultsu Joutsenosta jäi täysin KTP:n jalkoihin, ja joutui kotimatkalle tyly 6-1 tappio niskassaan.

KTP aloitti maalinteon kun 21 minuuttia oli pelattu. Lucas Dos Santos keskitti vasemmalta laidaltaan, ja kärjessä tänään pelannut Anton Eerola sai kunnian puskea kotkalaisten kauden ensimmäisen maalin. Muutaman minuutin kuluttua KTP hätyytteli jälleen Kultsun maalia, mutta tällä kertaa Driton Shalan pusku livahti hieman yli maalin. Hiljalleen KTP otti pallonhallinnan itselleen lähes kokonaan, ja oli vain ajan kysymys koska palloa vietäisiin seuraavan kerran keskiympyrään. Pelikello näytti aikaa 39 minuuttia kun Aleksi Tarvonen teki illan ensimmäisensä. Eikä Taren upeasta ylänurkkavedosta ehtinyt kulua minuuttiakaan, kun päätuomari Jussi Vainikka vei pallon pilkulle, ja Saku Kvist laukoi rangaistuspotkusta lukemiksi jo 3-0.

Toisen puoliajan alkaessa Kultsun valmentaja Kimmo Lötjönen yritti vielä herätellä vierasjoukkuetta kahdella pelaajavaihdolla. Kultsu piristyikin hetkeksi; ensin vieraiden paineen alla KTP:n Manel oli sutia pallon omaan maaliinsa, mutta KTP säästyi vielä takaiskuilta. Hetken kuluttua Niko Lohi kohensi Kultsun asemia laukomalla kolmestakymmenestä metristä ehkä illan komeimman maalin. 3-1 kavennuksen jälkeen vierailla oli lyhyt etsikkoaikansa tulla uudelleen mukaan peliin, mutta viimeistään Tarvosen kulmapotkun jälkitilanteesta tunnin kohdalla tuikkaama 4-1 maali lopetti vieraiden pyristelyn lopullisesti.

Maalinteon makuun pääsi myös Dos Santos – pallo haltuun laidalla, leikkaus keskelle ja hallittu veto ohi kovia kokeneen Kultsu-vahdin. Eikä kahta ilman kolmatta ajatteli varmasti illan sankari Aleksi Tarvonen puskiessaan Manelin millimetrintarkkaa keskitystä ylänurkkaan. Knalli päähän ja loppulukemat 6-1 taululle.

-Saimme kaudelle sellaisen alun minkä halusimmekin. Enää 21+2 voittoa otettavana, veisteli maalitykki Tarvonen ottelun päätyttyä.

Kultsun valmentaja Lötjönen tunnusti KTP:n paremmaksi, mutta harmitteli joukkueensa loukkaantumissumaa.

-Tarkoitus oli lähteä pitämään peli maalittomana ja iskeä vastahyökkäyksillä. Lähdimme otteluun ilman pelikiellossa olevaa Jonathan Dunyiniä ja lisäksi viisi avauksen miestä oli loukkaantumisten takia sivussa.

Jallu Rantanen oli KTP:n esitykseen tyytyväinen.

-Kundit tekivät tänään hyvin duunia ja jalka liikkui loppuun asti. Emme kuitenkaan ala luulemaan liikoja itsestämme. Kultsu ei ollut tänään parhaimmillaan, ja vierasottelussa vastus on varmasti kovempi, sanoi päävalmentaja Rantanen.

KTP:n ottelut jatkuvat maanantaina 8.5. kun Arto Tolsa Areenalle saapuu MP Mikkelistä.

KTP: Koski, Pasi, Dolivo, Manel, Dos Santos, Nykänen, Tyyskä, Tarvonen, Shala (82 Usta), Kvist, Eerola

Kultsu: Voutilainen Valtteri, Kuhmonen, Niiranen (45 Oikkonen), Ositashvili, Ikonen (70 Aavela), Lohi, Nurkka, Voutilainen Antti, Kovaqi, Mononen (45 Voutilainen Antti sr.), Muhonen

yleisöä 1185