KTP ja Schwalenstöcker sopimukseen

By 18/04/20192019, Uutiset

KTP tiedottaa solmineensa vuoden mittaisen pelaajasopimuksen 23-vuotiaan Miro Schwalenstöckerin kanssa. Järvenpääläissyntyinen hyökkääjä oli lähellä sopimusta KTP:n kanssa jo kauden 2018 kynnyksellä, mutta harjoituspelissä katkennut eturistiside pilasi häneltä koko pelikauden. Nyt pitkä kuntoutus on takana ja nuori hyökkääjä huokuu menohaluja. Peliaikaa onkin kertynyt jo muutamissa kevään harjoitusotteluissa. Tavoitteet alkavalle kaudelle ovat toki vielä maltillisia. 

Fiilikset ovat mahtavat, koska takana on todella pitkä vuosi. Olen puhunut valmentajien kanssa ja ajatellut asiaa itsekseni ja tärkeintä on lähteä liikenteeseen realistisilla tavoitteilla vuoden loukkaantumisen jälkeen. Se että pysyy pelikunnossa, tulee onnistumisia ja pääsee koko ajan vielä parempaan terään, niin se on itselläni tavoitteena. Ja totta kai hyökkääjänä maaleja haluaa tehdä. Mutta nyt mennään peli peliltä eteenpäin ja kaikki jätetään kentälle, niin varmasti tulosta tulee, Schwalenstöcker kertoo.  

Ennen Kotkaan asettumistaan Schwalenstöcker on edustanut Kakkosen PKKU:ta ja Mikkelin Palloilijoita sekä Ykkösen KPV:täMiro kertoo pitkän loukkaantumisen olleen nuorelle pelaajalle myös henkisesti kova paikka.  

Alkuun siinä oli ihan maansa myynyt, mutta sitten kun alkaa saamaan todellisuudesta kiinni, niin se oli itselleni selvä homma että hommia painetaan kuin viimeistä päivää ja kentälle vielä palataan. Tällaiset loukkaantumiset on ”make it or break it” ja tiesin alusta lähtien että se on mulle ”make it”, ja että Kotkassa haluan edelleen seuraavalla kaudella pelata, muistelee Schwalenstöcker. 

Tehdyn sopimuksen myötä KTP:n pelaajasopimusten määrä on nyt 23.