KTP haluaa katkaista tappioputkensa

By 29/06/20182018, Ennakot

KTP:n tappioputki on venynyt kolmen ottelun mittaiseksi. Kaikki tappiot ovat olleet kirveleviä maalin tappioita, mutta yhdistävä tekijä kaikissa otteluissa on ollut se, että vihreävalkoiset ovat pelanneet hyvin ja olisivat paremmalla viimeistelyllä ja huolellisuudella pystyneet kairaamaan niistä pisteitäkin – jopa voittoja.

–Ei kukaan joukkueessa ole tyytyväinen viimeaikaisiin tuloksiimme. Olemme kuitenkin pelanneet ihan hyvin. Ei tässä kuitenkaan auta murehtia menneitä, vaan katsottavia ja jatkettava eteenpäin, KTP:n keskikenttäpelaaja Matias Lindfors sanoo.

–Ei sitä käy tietenkään kieltäminen, etteikö tappiot söisi, sillä ihmisiähän tässä ollaan. Olemme kuitenkin kärsineet myös epäoikeudenmukaisuudesta, mutta turha näitä tappioita on liiaksi jossitella, Lindfors jatkaa.

KTP:n kausi jatkuu lauantaina kotiottelulla viime kauden Ykkösen nousukarsinnoista tuttua vastustajaa AC Kajaania vastaan. Kotkalaisjoukkueen voittosaldo on lihonut tällä kaudella vasta kahdesta ottelusta ja toinen niistä on napattu nimenomaan kajaanilaisjoukkueesta. Lähdettäessä lauantaiseen otteluun ei KTP:llä ole kuin yksi tavoite.

–Totta kai se on voitto. Se on tietenkin tavoitteemme jokaisessa pelissä, Lindfors tiivistää.

Lindfors ja koko joukkue tietää ne keinot, joilla kolme pistettä olisi napattavissa tuiki tärkeästä kamppailusta. Ykkönen on todella tasainen, mutta voitto pitäisi ottaa, ettei yläpuolella olevat joukkueet pääsisivät tekemään liiaksi pesäeroon.

–Meidän pitää pystyä nostamaan intensiteettiämme varsinkin, kun pelaamme kotikentällä. Se on myös selvää, että paikoista pitää pystyä tekemään maaleja paremmalla tehokkuudella. On kuitenkin muistettava, että jokaisessa pelissä meillä on ollut viidestä kuuteen laadukasta maalipaikkaa. Sitten pitäisi huolestua, jos ei näitä paikkoja olisi, Lindfors ruotii.

Lindfors teki paluun täksi kaudeksi takaisin KTP-paitaan. Tällä kaudella hän on pelannut kuudessa Ykkösen ottelussa, sillä hän joutui jäämään sivuun muutamista otteluista loukkaantumisen takia.

–Oma alkukausi meni ihan hyvin ennen kuin takareisi hajosi. Neljä ottelua jouduin seuraamaan sivusta ja nyt sitten ollaan taas kunnossa ja pyritään saamaan pelitaso samalle, mitä se oli ennen loukkaantumista. Päivä kerrallaan tässä on mentävä eteenpäin, Lindfors sanoo.

KTP–AC Kajaani. Lauantaina 30.6. kello 15:00 Arto Tolsa -areenalla. Tervetuloa paikan päälle – KTP tarvitsee yleisöstä sen kuuluisan 12:nnen pelaajan!