Kotiavauksessa vastassa Gnistan

By 02/02/20182018, Ennakot

Suomen Cup jatkuu jälleen lauantaina, kun KTP kohtaa kotikentällään helsinkiläisen Gnistanin. Kotkalaiset aloittivat cup-taipaleensa niukalla tappiolla Honkaa vastaan, joten jos KTP mielii taistella jatkopaikoista, olisi tästä ottelusta otettava jo pisteitä.

Viime kauden päätteeksi Kakkoseen pudonnut Gnistan tulee Kotkaan varmasti ärsytettynä, sillä viime viikonloppuna se koki nöyryyttävän 0-8 tappion HJK:ta vastaan. Ensimmäisessä ottelussaan oulunkyläläiset taistelivat 1-1 tasapelin HIFK:ta vastaan. Talvikauden mielenkiintoisin pelaajahankinta on varmasti senegalilainen Cheikh Toure, joka edellisellä kaudella osui kunnioitettavat 16 kertaa Kiffenin riveissä. Kotkalaisille vuosien takaa tuttu Teimuraz Apriamashvili puolestaan siirtyi Gnistaniin Järvenpään Palloseurasta.

KTP-valmentaja Jari-Pekka Gummerus näki KTP:n cup-avauksessa paljon hyvää, mutta myös parannettavaa jäi.

– Honka-pelissä olin tyytyväinen työmoraaliin puolustettaessa, ja koko joukkue antoi itsestään yhtenäisen kuvan. Parannettavaa löytyy siitä kun voitamme pallon. Meidän täytyy olla aktiivisempia ja auttaa pallollista pelaajaamme, jotta saamme pidettyä pallonhallinnan ja pystymme kehittelemään pidempiä syöttöketjuja, analysoi Gummerus.

Lauantain ottelussa Gummerus sysää ennakkosuosikin paineet vierailijalle.

– Odotan tasaista ottelua. Uskon että meillä on mahdollisuus laittaa Gnistan tiukoille kotikentällämme. Gnistan lähtee otteluun lievänä ennakkosuosikkina, mutta me nousijajoukkueena haluamme näyttää oman iskukykymme, päättää Gummerus.

KTP:n nuori lupaus Anton Eerola on seurannut mielenkiinnolla joukkueen rakentumista.

– On ollut kiva nähdä miten kovatasoisia pelaajia on tullut ja niitä tulee varmasti vielä lisää. Oma tavoitteeni on ottaa paikka avauskokoonpanossa. Lauantain pelistä tulee varmasti kovatempoinen ja tasainen.

KTP saa jalkeille lähes koko miehistönsä, ainoastaan itseään vielä kuntouttava Aleksi Tarvonen on poissa. Ottelu Arto Tolsa Areenalla alkaa kello 14:00. Liput aikuisilta 5€, alle 12-vuotiaille vapaa pääsy.

KTP: Särkkä, Piirainen, Mahlamäki, Pasi, Dolivo, Manel, Kolsi, Paavola, Eerola, Oksanen, Lindfors, Celik, Lassila, Liljasto, Pahkasalo ja Silva.