Kenraaliharjoitus ennen sarjakauden alkua

By 19/04/20182018, Uutiset

KTP:n harjoituskauden viimeinen ottelu pelataan ensi lauantaina Arto Tolsa -areenalla, kun vieraaksi saapuu niin ikään Ykköseen noussut Klubi 04. Joukkueet tulivat viime kaudella toisilleen tutuiksi Kakkosessa kohdaten kahteen kertaan ja molemmilla kerroilla päädyttiin pistejakoon. Tällä kertaa joukkueet kohtaavat harjoitusottelun merkeissä.

–Varmasti tässä ottelussa on jo viitteitä siitä, miten haluamme pelata alkavalla kaudella. Varmasti edessä on mielenkiintoinen ottelu, kun vastassa on nuori ja taitava joukkue, joka haluaa pelata pallon kanssa, kuten mekin. Haluamme saada alle hyvän kenraaliharjoituksen ennen kauden alkua, KTP:n takalinjoilla operoiva Sebastian Dolivo sanoo.

–Tätä ottelua ei pidä millään muotoa väheksyä, vaikka pitkän talven jälkeen sitä odottaa jo Ykkösen otteluita. Kyllähän tässä ottelussa haetaan jonkinlaista henkistä yliotetta Ykkösen koitoksia ajatellen. En kuitenkaan tiedä vielä millaisen kokoonpanon saamme jalkeille, mutta uskon kuitenkin pystyvämme hyvään peliin, keskuspuolustaja jatkaa.

KTP:llä on alla kahden viikon mittainen intensiivinen harjoitusjakso ennen viimeistä harjoitusottelua ja ensi viikolla alkavaa Ykköstä.

–Paljon on treenattu ja hiottu pelitavallisia asioita. Nyt olemme keskittyneet murtautumispelin erilaisiin vaihtoehtoihin ja alkuviikosta teimme jonkin verran erilaisia testejä, Dolivo kertoo.

Helsinkiläislähtöisellä, mutta jo kolmatta kauttaan Kotkassa pelaava Dolivo on urallaan pelannut myös Klubi 04:n riveissä. Kovasti nuorentunut ja uudistuksia kokeneen joukkueen riveistä ei tahdo löytyä Dolivon aikaisia pelikavereita.

–Itse asiassa en ole edes kunnolla perehtynyt heidän tämänvuotiseen joukkueeseensa. Uskon, että joukkue koostuu hyvistä nuorista ja muutamasta täsmähankinnasta, kuten aiempinakin vuosina, Dolivo sanoo.

KTP–Klubi 04 lauantaina 21.4. kello 16:00 Arto Tolsa -areenalla. Tervetuloa kannustamaan KTP voittoon!

Harjoituspelissä mahdollisuus myös noutaa tai lunastaa Kausarihaasteen kausikortti!