PÄÄKATSOMO 179 €

Alennusryhmät  (eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, työttömät ja alle 15-vuotiaat lapset) 149 €

PUU- & PÄÄTYKATSOMO 119 €

Alennusryhmät  (eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, työttömät ja alle 15-vuotiaat lapset) 99 €

KTP:n kausikortit kaudelle 2021 myynnissä NYT! Ensi kaudella tiedossa jännittäviä Veikkausliigan otteluita Tolsalla, kun vastustajaksi saapuvat mm. HJK, Inter, KuPS ja Ilves.

Kausikortti sisältää koronarajoitusten salliessa kaikki miesten Veikkausliigan ja Suomen Cupin kotiottelut, naisten Kakkosen ja Suomen Cupin kotiottelut sekä harjoitusottelut. Muista myös kausikorttilaisen edut mm. Kaks7 Cafe & Bar:ssa.

PÄÄKATSOMO

179

Alennusryhmät (eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, työttömät ja alle 15-vuotiaat lapset) 149 €

PUU- & PÄÄTYKATSOMO

119

Alennusryhmät (eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, työttömät ja alle 15-vuotiaat lapset) 99 €

Kysymyksiä & vastauksia:


K: Milloin vuoden 2021 kausikortit tulevat myyntiin?
V: Kortit tulevat myyntiin 1.12.2020.

K: Mistä kortteja voi ostaa?
V: Kausikortteja voi ostaa heti osoitteesta: holvi.com/shop/KTPKotka sekä KTP:n toimistolta, TEAM SPORTIA Ri-Pe Sport (Pasaati),  Spesia Puoti Kotka (Pasaati) sekä Pub Haka-Pirtti.

K: Mitkä ovat toimiston aukioloajat?
V: KTP:n toimisto palvelee ennen kauden alkua torstaisin 25. helmikuuta – 25. maaliskuuta kello 11-13.

K: Milloin kortit toimitetaan?
V: Kausikortit toimitetaan viimeistään kahden viikon kuluttua verkkokauppatilauksesta. Toimistolta tai muista noutopisteistä ostettaessa kortin saa mukaan 7.12.2020 alkaen.

K: Mikä kausikorttien hinta tulee olemaan?
V: Pääkatsomon kausikortit maksavat 149 €  31.12.2020 asti. Tämän jälkeen hinta nousee ja on 179 € kauden alkuun asti. Puu- & päätykatsomon kausikortin hinta on 99 € 31.12.2020 asti, jonka jälkeen hinta nousee 119 €uroon. Alennusryhmille hinnat pysyvät ennallaan.

K: Voinko ostaa itselleni oman varatun paikan kaudelle 2021?
V: Valitettavasti koronan vuoksi emme voi myydä omia paikkoja kaudelle 2021. Jos kuitenkin ennen ensi kauden alkua koronaepidemia helpottaa Suomessa ja turvaväleistä voidaan luopua, oman paikan voi lunastaa. Myös kaudelle 2020 jo lunastettu oma paikka on edelleen voimassa.

K: Voinko ostaa kortin Smartum kulttuuriseteileillä tai muilla vastaavilla?
V: Kyllä voit, mutta vain KTP:n toimistolla.

K: Kuuluuko kausariin kaikki KTP:n pelit? Myös Suomen Cup?
V: Kausikortilla pääset katsomaan kaikki ensi kauden miesten sekä naisten kotiottelut (sarjakausi, Suomen Cup ja harjoitusottelut), mikäli vain koronarajoitukset sen suovat.

K: Pystynkö siirtymään puukatsomosta esimerkiksi pääkatsomoon sateen sattuessa?
V: Puu- ja päätykatsomo kortilla ei voi mennä pääkatsomoon. Muilta osin liikkuminen Areenan tapahtuma-alueella on vapaata koronarajoitusten puitteissa.

K: Onko alennusryhmille tarjoushintaista korttia?
V: Alennusryhmät (eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, työttömät ja alle 15-vuotiaat lapset) voivat edelleen ostaa kortin kampanjahinnoin: pääkatsomo 149 € / puu- ja päätykatsomo 99 €.

K: Mistä alennusryhmän kausikortteja voi ostaa?
V: Alennusryhmän kausikortteja myydään vain paikan päällä yllä mainituissa myyntipisteissä, jotta oikeutus alennukseen voidaan todentaa. Verkkokauppa Holvissa tämä ei ole mahdollista.