Hinta 99€ (norm. 179€) maaliskuun loppuun asti.

Viime vuonna KTP:n kausarikampanja jatkui menestyksekkäästi, jonka vuoksi päätimme toteuttaa kausarikampanjan myös vuodelle 2020! Tällä kertaa emme odota tiettyä määrää varauksia täyteen vaan myymme kampanjahintaisen kausikortin heti kaikille halukkaille. Hinta vuoden 2020 kausikortille 31.12.2019 mennessä on edullinen 69€! Tällä kortilla näet kaikki ensi kauden Ykkösen, Suomen Cupin, mahdolliset karsinnat, sekä KTP naisten ottelut parhailta paikoilta. Kausikortin hinta vuoden alusta on 99€ ja kauden alettua kausikortti maksaa 179€. Oman istumapaikkasi varmistat 20€!

Hinta 31.12.2019 asti!

Hinta 31.3.2020 asti.

99

NormaalihintaMost Popular

179

Varmista oma istumapaikkasi +20€!


Kysymyksiä & vastauksia:


K: Milloin vuoden 2020 kausikortit tulevat myyntiin?
V: Kortit tulevat heti myyntiin nettiin https://holvi.com/shop/KTPKotka/  sekä KTP:n toimistolle. Muista ostopaikoista ja tapahtumista ilmoitetaan erikseen.

K: Mistä kortteja voi ostaa?
V: Kausikortteja voi ostaa heti osoitteesta: https://holvi.com/shop/KTPKotka/. sekä KTP:n toimistolta. Toimiston myyntiajoista tiedotetaan erikseen.

K: Milloin kortit toimitetaan?
V: Kausikortit toimitetaan viimeistään kahden viikon kuluttua verkkokauppatilauksesta. Toimistolta noudettaessa uuden kortin saa mukaansa välittömästi.

K: Mikä korttien hinta tulee olemaan?
V: Korttien hinta tulee olemaan 69€  31.12.2019. Tämän jälkeen hinta nousee ja on 99€ 31.3.2019 asti. Tämän jälkeen kausikortin hinta on normaali 179€.

K: Minulla on oma varattu paikka XYZ, voinko saada saman paikan ensi kaudelle?
V: Kyllä voit. Osta kausari verkkokaupan kautta ja tule noutamaan se toimistolta niin saat oman paikkasi myös ensi kaudelle. Varatun paikan hinta on 20€.  Tälle kaudelle varatut paikat pidetään 1.12.2019 asti varattuna nykyiselle paikan omistajalle, jonka jälkeen ne vapautuvat muiden valittaviksi.

K: Voinko ostaa kortin Smartum kulttuuriseteileillä tai muilla vastaavilla?
V: Kyllä voit, mutta vain KTP:n toimistolla.

K: Kuuluuko kausariin kaikki KTP:n pelit? Myös Suomen Cup?
V: Kausikortilla pääset katsomaan kaikki ensi kauden miesten, sekä naisten sarjapelit ja CUP-ottelut sekä mahdolliset karsintapelit. 

K: Miksi A-katsomoon ei saa enää varattua paikkoja?
V: A-katsomo on ensi kaudella varattu kokonaan yritysasiakkaille sekä VIP- ja Klubi-kortin omistajille. Hankkimalla esimerkiksi Klubi-kortin sinun on edelleen mahdollista päästä A-katsomoon istumaan.

Varatut paikat pääset katsomaan täältä.