Kausi jatkuu Kiffenin vieraana

By 07/08/20172017, Ennakot

KTP kohtaa tiistaina 8.8. sarjapaikastaan taistelevan Kiffenin. Helsinkiläisjoukkue on päässyt oivaan vireeseen, sillä se on hävinnyt vain kerran kuudesta edellisestä ottelustaan. KTP ei missään nimessä pääse helpolla, sillä toukokuun 22. päivänä Kotkassa pelatussa ottelussa pisteet jaettiin tasatuloksella 1-1.

KTP:n edellisestä ottelusta on ennättänyt kulua jo lähes puolitoista viikkoa. KTP:n oikeana laitapuolustajana pelaava Manel Gasparin sanoo, ettei ole tottunut tällaisiin pitkiin taukoihin ilman pelejä.

–Eihän tätä seuraavaa ottelua ole ollut kiva odotella, mutta olemme ainakin saaneet valmistautua otteluun huolella. Ei ole missään nimessä optimitilanne, että pelien välissä on 8–9 päivää, Manel sanoo.

Manel tietää, ettei Helsingin vierailusta ole luvassa ilmaisia pisteitä, vaikka Kiffen löytyy sarjataulukon aivan toisesta päästä kuin KTP.

–Kiffen pitää puolustuslinjaansa todella syvällä, joten hyökkäysalueella ei liiaksi ole tilaa. Meidän pitää osata hyödyntää molempia laitoja ja saada keskityksiä boksiin. Lähdemme ehdottomasti hakemaan ottelusta täyttä pistepottia, Manel toteaa.

Manel on kuulunut kuluvalla kaudella KTP:n runkomiehistöön pelaamalla jokaisessa ottelussa. 31-vuotias laitapuolustaja kertoo kiinnittävänsä erityisen paljon huomiota pelikunnossa pysymiseen.

–Nuorempana minulla oli jonkin verran loukkaantumisia, mutta väitän että olen pelannut muutamana viime kautena tämä kausi mukaanlukien urani parasta jalkapalloa. Vaikka harjoitukset ovat ohitse, pitää ottaa huomioon palautuminen, lepo ja ravinto, jotta pystyy välttämään turhat loukkaantumiset. Se on samalla myös kokeneiden pelaajien tehtävä kertoa näistä asioista nuoremmille pelaajille, Manel kertoo.

Kiffen–KTP tiistaina 8.8. kello 19:00 Töölön Pallokentällä.