Kauden viimeisessä kotiottelussa vietetään Tarvosen läksiäisiä

By 19/10/20182018, Ennakot


KTP:n Ykkösen kauden viimeinen kotiottelu pelataan ensi lauantaina 20.10. kello 14 alkaen, kun Pietarsaaren Jaro saapuu vierailulle. Ottelu toimii samalla KTP-kasvatti Aleksi Tarvosen läksiäisinä, kun kauden päätteeksi kotkalaishyökkääjä pakkaa kimpsunsa ja kampsunsa ja suuntaa ensi kaudeksi liigaviheriöille.

Tarvonen kertoo, että virtaa riittää vielä kauden viimeisiin koitoksiin.

–Kieltämättä on mukava lähteä kauden viimeisiin otteluihin sikäli paineettomassa tilanteessa, koska sarjapaikka on saletissa. Nähdään siis varmasti rohkeaa ja vapautunutta peliä. Tietenkin kauden viimeinen kotipeli tuo lisämotivaatiota pelaajille, sillä tämän ottelun haluamme taatusti voittaa ja jättää hyvän maun kotiyleisölle. Itselleni lisämotivaatiota antaa se, että tämä jää toistaiseksi viimeiseksi otteluksi KTP-paita päällä ja otan siitä kaiken irti, Tarvonen kertoo.

Edellisestä ottelusta on ennättänyt kulua parisen viikkoa maaottelutauon takia. Tauko on sujunut kotkalaisjoukkueelta harjoittelun merkeissä.

–Ei me tätä paria viikkoa lomailuun käytetty, vaan olemme treenanneet hyvin. Tämä on ollut aika lailla normaalia peliin valmistautumista, vaikka tietysti valmistautumisaika on ollut normaalia pidempi, Tarvonen toteaa.

Kuluvaan kauteen Tarvonen ei täysin ole tyytyväinen, sillä parempaankin olisi ollut mahdollisuuksia.

–Saavutimme joukkueen minimitavoitteen eli sarjapaikan säilyttämisen. Tämän turbulenssin jälkeen se tyydyttää, vaikka ehdottomasti parempaankin olisi pitänyt pystyä. Peli oli joukkueena ailahtelevaa ja se on myös näkynyt omissa otteissani. Tuli todella hyviä ajanjaksoja ja todella huonoja, mutta pelataan nyt vielä tämä pari peliä alta pois ennen kuin käydään analysoimaan tarkemmin, Tarvonen sanoo.

Tarvonen haluaa lähettää terveisiä kaikille KTP:n ystäville.

–Haluan lähettää kaikille KTP-kannattajille isot terveiset ja kiitokset. Olette tukeneet minua teinipojasta saakka ja se on merkannut minulle todella paljon. Kiitos ja hetaan vielä yksi voitto yhdessä, Tarvonen tsemppaa.

KTP–Jaro. Lauantaina 20.10. kello 14 Arto Tolsa -areenalla. Tervetuloa kannustamaan KTP voittoon!

Muista myös tulla ostamaan pelistä KTP:n kausikortti ensikaudelle tarjoushintaan 59€!

Katso Tarvosen koko haastattelu tästä.