JJK:lle luvassa helteinen ottelu

By 19/07/20182018, Ennakot, Uutiset

KTP pelaa toisen peräkkäisen kotiottelunsa ensi lauantaina 21.7., kun helteiselle Arto Tolsa -areenalle saapuu viime kaudella Veikkausliigassa pelannut JJK. Joukkueet kohtasivat ensimmäisellä kierroksella niin ikään Kotkassa, kun KTP nappasi tiukan 2–1-voiton.

KTP lähtee otteluun alla kolmen tappiottoman ottelun putkessa. Edellisessä ottelussa AC Oulu kaatui tiukasti 1–0 kovan taistelun jälkeen. Kotkalaisten maalivahti Jiri Koski pitää saavutettua kolmea pistettä tärkeänä ja se antaa myös hyvät lähtökohdat tulevaan otteluun.

–Olemme hävinneet tällä kaudella monta matsia, jotka olisi pitänyt voittaa, joten taisteluvoitto Oulusta oli tärkeä. Samanlaisella voitontahdolla lähdemme myös JJK:ta kaatamaan. Uskon, että juuri sillä mentaliteetilla pystymme voiton nappaamaan, Koski sanoo.

Rehellisyyden nimissä KTP:n otteissa edellisen ottelun voitosta huolimatta on ollut parannettavaa. Koski kertookin, että niihin on kiinnitetty huomiota, jotta myös peliesitys paranisi. Hän tietää myös mitkä asiat ovat niitä ottelun voittamisen kannalta merkityksellisiä.

–Meidän pitäisi parantaa vielä puolustussuuntaan pelaamistamme ja pitää huolta paremmin pallosta. Olemme tehneet liikaa helppoja syöttövirheitä edellisissä otteluissa, jotka tietenkin johtavat siihen, että emme ole kyenneet kontrolloimaan otteluita, Koski tuumaa.

Sääennusteet lupaavat lauantain kotiotteluun 25-asteista säätä, joten ottelu pelataan sangen helteisissä olosuhteissa. Koski lupaakin jyväskyläläisvieraille helteisiä hetkiä.

–Uskon, että JJK:lle tulee hikiset oltavat Arto Tolsa -areenan lauteilla sekä sään että ennen kaikkea meidän voitontahdon takia. Myös fanit varmasti luovat otteluun kuuman tunnelman, sillä panoksena on kolme tärkeää pistettä, Koski sanoo.

KTP–JJK. Lauantaina 21.7. kello 17 @ Arto Tolsa -areena. Tervetuloa!