Jaro vei pisteet käsimaalillaan

KTP joutui poistumaan kotiottelussa Jaroa vastaan 0–1 (0–1) -tappion kärsineenä, kun pietarsaarelaiset tekivät ainoan maalinsa todella kyseenalaisesti. Käytännössä kaikki muut paikalla olijat näkivät Kareem Mosesin ohjanneen pallon maaliin kädellä, mutta ei ottelun tuomaristo.

Ensimmäisellä puoliajalla Jaro oli niskan päällä. Kerta toisensa jälkeen Jaro pääsi vaarallisiin hyökkäyksiin, mutta Jiri Koski pystyi pitämään maalinsa puhtaana torjuen muun muassa Samba Sillahin ja Sasa Jovovicin hyvät maalintekoyritykset. KTP:llä oli vaikeuksia rakentaa todellisia maalintekotilanteita, jos ei Aleksi Pahkasalon laukausta sellaiseksi lasketa.

Ottelun ainoaksi täysosumaksi jäänyt maali syntyi kulmapotkun jälkitilanteesta. Vasemmalta puolelta annettu kulmapotku pelattiin lyhyenä ja lopulta Moses ohjasi selvästi kädellään keskityspallon maaliin. Koski sai venytettyä käsiään ohjauksen tielle, mutta lopulta pallo valui maaliin hänen käsiensä kautta. Maalin jälkeen KTP-pelaajat piirittivät ottelun erotuomari Juho Niemisen, joka oli kuitenkin järkkymätön ratkaisussaan ja maali hyväksyttiin. Oli suorastaan käsittämätöntä, ettei avustava erotuomari Eetu Silén nähnyt käsivirhettä, vaikka hänellä oli suora näköyhteys tilanteeseen. Maali olisi ehdottomasti pitänyt jättää hyväksymättä.

Toisella puoliajalla KTP paransi otteitaan selvästi. Heti jälkimmäisen 45-minuuttisen alkuun Pahksalolla ja Aleksi Tarvosella oli omat tilaisuutensa tasoitusmaalin tekemiseen. Vielä ottelun loppuhetkillä vaihdosta peliin tulleella Aleksis Lehtosella oli oma tonttinsa tasoittaa ottelu, mutta Moses onnistui lakaisemaan pallon maaliviivalta väljemmille vesille.

KTP pääsi otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, sillä sairastupa oli saatu tyhjennettyä kokonaan. Jobin postia tuli, kun Manel jouduttiin vaihtamaan kentältä jo 10. minuutilla. Vamman vakavuus selviää vasta tuonnempana. Ennen juhannusta KTP matkustaa KPV:n vieraaksi ensi keskiviikkona.