Jalkapalloharjoituksia yhteistyökumppaneille

By 08/05/20182018, Uutiset

KTP järjestää tänä vuonna yhteistyökumppaneille jalkapalloharjoituksia. Harjoitukset toteutetaan kerran viikossa ja aina perjantaiaamuisin, jonka jälkeen ennättää vielä hyvin töihin. Harjoitukset kestävät tunnin verran. Aamuharjoitusten toteutuksesta vastaa KTP:n juniorivalmentaja Kader Rahkonen.

 

–Ideana on se, että keskustelemme heidän odotuksistaan ja sitten niistä rakennetaan harjoitukset. Voi olla, että siellä pidetään fysiikka- ja lajiharjoituksia tai sitten pelataan vain jalkapalloa. Yhdessä päätetään mitä tehdään, Kader kertoo.

 

Kello 6.30 alkavissa harjoituksissa pidetään yllä matalan kynnyksen periaatetta eli kuka tahansa on tervetullut osallistumaan, vaikkei olisikaan aiempaa jalkapallotaustaa. Tavoitteena on se, että ymmärrys jalkapallosta ja sen harjoittelusta lisääntyisi ja samalla työpäivään saisi jo heti aamusta lentävän lähdön hyvillä mielin.

 

–En ole Veikkausliigavalmentaja, sillä valmennan tällä hetkellä kahdeksanvuotiaita. Eli haluan vain sanoa sen, että toivottavasti kenellekään ei ole minkäänlaista kynnystä tulla paikalle, Kader sanoo.

 

Ensimmäiset harjoitukset on perjantaina KTP tarjoaa yhteistyökumppaneille aamuharjoitukset veloituksetta. Ilmoittautuminen aamuharjoituksiin tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen jukka.vilkki@fcktp.fi.