Hyvillä fiiliksillä MyPan vieraaksi

By 06/04/20182018, Uutiset

KTP:n harjoituskauden ottelut jatkuvat lauantaina vierasottelulla paikallisvastus Myllykosken Palloa vastaan. Viime kauden päätteeksi Kolmosesta Kakkoseen noussut MyPa on kotkalaisille tuttu vastus takavuosien liigataistot, mutta sittemmin joukkueiden väliset kohtaamiset ovat jääneet vähiin, koska joukkueet eivät ole pelanneet samalla sarjatasolla.

 

KTP:n tuoreeksi kapteeniksi valittu Topi Pasi johdattaa joukkonsa hyvillä mielin harjoitusotteluun, vaikka edellisistä harjoitusotteluista tulokset eivät liiaksi riemunkiljahduksia ole aiheuttaneet.

 

–Pari viime ottelua ovat olleet meiltä ihan hyvää pelaamista, mutta tietysti tulokset eivät ole olleet niin hyviä. Nyt lähdemme hakemaan ehjää 90-minuuttista, jossa haluamme dominoida pelitapahtumia ja heti menestyksen jälkeen riistää pallon takaisin vahvalla prässipelaamisella, Pasi kertoo.

 

KTP päästi edellisissä TPS- ja Lahti-otteluissa hieman samanlaisia maaleja, mutta nyt ongelmakohtiin on ennätetty puuttua.

 

–En usko, että sellaisia maaleja tulee enää. Olemme käyneet asioita läpi videoiden avulla. Kaikki lähtee kuitenkin koko joukkueen puolustamisesta ja nyt puolustuslinjassa on muutamia uusia pelaajia viime kauteen nähden. Onneksi nämä maalit tulivat tässä vaiheessa eikä esimerkiksi sarjakauden aikana, Pasi virkaa.

 

Kapteeniksi valitseminen oli kotkalaislähtöiselle keskuspuolustajalle suuri kunnia, mutta hänen suvustaan löytyy myös muita jalkapalloilijoita, jotka ovat uransa aikana kantaneet nauhaa kotkalaisjoukkueissa.

 

–Ilmeisesti enoni Juha Lehtinen, serkkuni Kim Liljeqvist ja kummisetäni Jarmo Ahokas ovat kantaneet kapteeninnauhaa uransa aikana. Tämä on itselleni suuri kunnia, kun olen käynyt KTP-juniorimyllyn läpi ja olen paljasjalkainen kotkalainen ja käynyt peleissä pienestä pitäen, Pasi sanoo.