Ennakko: “Tätä ottelua ei kannata missata”

By 29/09/20172017, Ennakot

Kausi on edennyt siihen vaiheeseen, kun Kakkosessa pelataan viimeiset ottelut. Tulevana lauantaina 30.9. Arto Tolsa -areenalla KTP kohtaa Mikkelin Pallo-Kissat. Ottelun käsikirjoitus on jo ennakkoon selvillä, sillä kotkalaisjoukkue tarvitsee kamppailusta voiton varmistaakseen lohkon ykköstilan ja sitä myötä karsintapaikan.

Joukkueen sisällä on luonnollisesti tiedostettu ottelun tärkeys ja se on tuotu myös esille harjoituksissa viikon alusta lähtien.

–PK-ottelusta tärkeintä oli voitto ja se pitää muistaa, ettei tässä vaiheessa tyylillä ole väliä. Maanantaista lähtien Jallu on peräänkuuluttanut asennetta ja siitä, että kaikki tekeminen harjoituksista lähtien. Lähdemme lauantain otteluun voittoasenteella ja hakemaan kolmea pistettä tarvittaessa keinolla millä hyvänsä, Abdulkadir Said Ahmed kertoo.

Kun kausi on loppusuoralla, on luonnollista että pelaajistossa monet voivat tuntua väsymystä. Kun on ottelu alkaa, unohtuu väsymys ja kaikki haluavat antaa kaikkensa voiton eteen.

–Voittaminen on nyt kaiken a ja o. Näissä otteluissa asenne ja voiton halu ratkaisevat. Meillä kaikilla on taatusti all in -asenne. On kuitenkin muistettava, että voittokaan ei vielä takaa mitään. Vasta sitten pääsemme taistelemaan noususta, Said Ahmed sanoo.

Lauantaiseen ja kauden päättävään kotiotteluun on odotettavissa yleisöryntäys, joten paikan päälle kannattaa tulla hyvissä ajoin. “Kadir” toivookin, että koko Kotka tulisi kannustamaan joukkuettaan.

–Pelaajat tarvitsevat koko Kotkan tukea. Tulkaa ihmeessä kaikki paikalle, sillä tätä ottelua ei kannata missata. Luvassa on aivan takuuvarmasti kuuma jalkapallo-ottelu, Said Ahmed tuumaa.

KTP–MiPK Kakkosen päätöskierroksen ottelu lauantaina 30.9. kello 14 Arto Tolsa -areenalla.