Ennakko: Lucas haluaa auttaa joukkuettaan voittamaan

By 07/07/20172017, Ennakot

KTP:n voittoputki jalkapallon Kakkosen A-lohkossa on venynyt jo neljän ottelun mittaiseksi. Edellisessä koitoksessaan KTP venytti maaliverkkoja peräti viisi kertaa, kun PK Keski-Uusimaa taipui maalein 5–0.

Nyt katseet on jo käännetty lauantaiseen vierasotteluun. KTP matkustaa peräkkäisinä viikkoina Mikkeliin ja ensimmäisessä ottelussa vastaan asettuu sarjatulokas Mikkelin Pallo-Kissat, joka on kerännyt 10 ottelustaan 13 pistettä. Kahdeksannella sijalla oleva mikkeliläisjoukkue lähtee otteluun 0–2-tappion Kultsulle kärsineenä.

–Minulla ei ole paljoa tietoa vastustajasta. Sen tiedän, että aiemmin KTP:ssä pelannut Isaac Kannah on siellä ja he tykkäävät pelata kovaa ja taistelevaa jalkapalloa. En kuitenkaan haluakaan liikaa informaatiota vastustajasta, sillä ensisijaisesti haluan keskittyä omaan pelaamiseen ja joukkueemme otteisiin, KTP:n laitahyökkääjä Lucas Dos Santos kertoo.

Lisäksi joukkueen vahvuudesta löytyy muun muassa FC Lahdessa pitkään pelannut ja viime kauteen liigatasolla lopettanut brasilialaishyökkääjä Rafael.

KTP on lohkokärjessä vain yhden pisteen erolla ennen Klubi 04:ää ja kahden pisteen päässä väijyviä Legirus Interiä ja PEPOa. KTP on noussut voittoputkensa turvin sarjan kärkeen ja Lucasin mukaan joukkue haluaa säilyttää asemansa sarjan loppuun saakka.

–Tiesimme, ettei kärkipaikan saavuttaminen tulisi olemaan helppoa. Meidän pitää vain keskittyä omaan tekemiseemme ja pelimme kehittämiseen. Loppupeleissä vain joukkueet pystyvät voittoihin, eikä yksittäiset pelaajat, Lucas sanoo.

Lucas on viimeistellyt kuluvalla kaudella kuusi maalia ollen joukkueensa paras maaliruisku. Brasililainen on tyytyväinen maalisaldoonsa, mutta toivoo tekevänsä vielä lisää täysosumia.

–Uskon, että pystyn tekemään vielä enemmän maaleja. Minulle on kuitenkin ensisijaisesti tärkeintä se, että joukkueemme voittaa. Toki haluan olla auttamassa joukkuettamme voittoihin tekemällä niitä maaleja, hän tuumaa.

Tänä vuonna avioliiton satamaan rantautunut pallotaituri kertoo viihtyvänsä uudessa kotikaupungissaan vaimonsa kanssa erinomaisesti.

–Kotka on kiva kaupunki, joka ei ole iso kaupunki, mutta silti kaikki tarpeellinen löytyy. Voisin kuvitella rakentavani tänne jopa yhteistä tulevaisuutta vaimoni kanssa, Lucas pohtii.

MiPK–KTP lauantaina 8.7. kello 17 Mikkelin Urheilupuistossa.