ENNAKKO: KTP matkaa Seinäjoelle SJK Akatemian vieraaksi lauantaina 4.7.

By 03/07/20202020, Ennakot, Uutiset

Ensimmäinen kierros Ykköstä on takana ja Kokkolasta tarttui erittäin mallikkaalla suorituksella ryöstöpiste tasapelin muodossa matkaan. Vaikka kotijoukkue oli lievästi niskan päällä, näytti KTP, että osaa pelata myös tiivistä puolustuspeliä ja tehdä teräviä vastahyökkäyksiä, kun tilaisuus tulee. KPV on ennakoitu Ykkösen kärkikahinoihin, joten tämä oli arvokas piste ja hieno aloitus kaudelle 2020.

Pelit jatkuvat Pohjanmaan kiertueella myös tällä viikolla, kun KTP matkaa SJK Akatemian vieraaksi Seinäjoelle lauantaina.

Kakkosen C-lohkossa viime kaudella voitosta voittoon marssinut Akatemia pelaa nyt ensimmäistä kauttaan Ykkösessä. Joukkue koostuu pääasiassa nuorista A-junioreista ja runko näyttää olevan lähes sama kuin viime kaudella. Kauden tavoitteen joukkue on määritellyt seuraavasti:

”SJK Akatemian tarkoitus on kehittää pelaajia SJK:n pelitapaan ja SJK:n edustusjoukkueeseen Veikkausliigaan. Joukkueen pitkäjänteinen tavoite on ollut ja on myös tulevaisuudessa tämä sarjataso.”

Omien junioreiden lisäksi joukkuetta varmasti vahvistetaan myös SJK Veikkausliigajoukkueen pelaajilla, sillä liigajoukkueen rinki on varsin laaja.

Ykkösen ensimmäisellä kierroksella EIF otti 3-0 kotivoiton Akatemiasta. Kentällä näkyi, että toinen joukkue oli kokenut Ykkösen jengi ja toinen selkeästi nuorista pelaajista koostuva, jotka pelasivat ensimmäistä kertaa tällä sarjatasolla. Molempien joukkueiden tekemisessä näkyi pitkä off-season huolimattomuusvirheinä ja pelitapa varmasti kehittyy ja yhtenäistyy kauden edetessä.

KTP maalivahti Anton Lepola lähtee lauantaina luottavaisin mielin kohti Seinäjokea:

“KPV pelistä meillä on parannettavaa varsinkin pallollisessa pelaamisessa omassa päässä ja tätä ollaan nyt treenattu. SJK Akatemia on päässyt pelaamalla Ykköseen ja vaikka menevät pelaajakehitys edellä, on joukkue varmasti laadukas. Meillä on kuitenkin paljon vahvempi jengi ja tämän pitää näkyä sekä pelin sisällössä että lopputuloksessa. Ollaan valmiita ja haetaan kauden avausvoitto Seinäjoelta.”

Torstaina pidettiin Kotkan torilla Kaks7:ssa otteluetkot, jossa Lepola ja hyökkääjä Tuukka Kurki ennakoivat tulevaa peliä.

Linkki otteluetkojen tallenteeseen:

https://www.facebook.com/KTPKotka/videos/920944655086843/

 

KTP kohtaa lauantaina 4.7. klo 17 SJK Akatemian vieraissa OmaSP Stadionilla. Ottelun voit seurata suorana Kaks7:ssa tai Elisa Viihde Sportin kautta.