Ennakko: Kärkikamppailussa kovat panokset

By 11/09/20172017, Ennakot

Ajankohta:

11.09. kello 18.30 @ Arto Tolsa -areena, keinonurmi

Sääennuste:

+15 selkeää ja poutaa

Lähtökohdat:

KTP kärsi edellisellä kierroksella kirvelevän tasapelin Järvenpään Palloseuran vieraana. KTP nousi kuitenkin 2–2-tasapeliin lisäajalla syntyneellä maalilla. KTP on voittanut vain yhden edellisestä kolmesta ottelustaan.

PEPO voitti Lahti Akatemian edellisellä kierroksella maalein 3–1. Lappeenrantalaisjoukkue on pelannut kuusi edellistä otteluaan ilman tappiota, saldonaan viisi voittoa ja yksi tasapeli.

PEPO on Kakkosen A-lohkossa kärjessä kahden pisteen erolla ennen KTP:tä. KTP tarvitsee voiton noustakseen takaisin kärkeen. Mikäli PEPO voittaa, kasvattaisi se piste-eron viiteen pisteeseen kolme kierrosta ennen päästöstä.

Edelliset kohtaamiset:

Lappeenrannassa kesäkuun lopulla pelattu ottelu päättyi KTP:n 2–1-voittoon. Voitto oli tuolloin KTP:n kolmas peräkkäinen. Tappio katkaisi PEPO:n neljän voiton ja kuuden tappiottoman ottelun putken.

Lucas vei KTP:n 1–0-johtoon puolen tunnin kohdalla, mutta vain vajaata minuuttia myöhemmin Hermes Palomino tasoitti ottelun. Kamppailun voittomaalin laukoi Quincy Osei kamppailun 65. minuutilla.

Varmat poissaolot:

KTP:n puolustuksesta puuttuu Sebastian Dolivo, joka on pelannut toistaiseksi täydet minuutit aiemmissa otteluissa. Dolivo on sivussa varoitustilin täyttymisen vuoksi.

Ykkösen otteluista kokemusta omaava Jens Harju puuttuu PEPO:n vahvuudesta loukkaantumisen takia.