Argo Arbeiter jatkaa KTP:n peräsimessä

By 29/09/20202020, Miehet, Uutiset

Veikkausliiganousua tiukasti tähyävä KTP tiedottaa käyttäneensä jatko-optiovuoden päävalmentaja Argo Arbeiterin sopimuksesta.

Argo Arbeiter (keskellä, vierellään Indrek Zelinski ja Ossi Virta) esittäytyy ensi kertaa KTP:n päävalmentajana Kaks7:ssa marraskuussa 2018

 

Vihreävalkoisten entinen hyökkääjä on luotsannut joukkuetta nyt vajaat kaksi kautta kiitettävin tuloksin. Viime vuonna joukkue sijoittui neljänneksi jääden vain pisteen päähän pronssimitaleista. Nyt meno on ollut vieläkin kovempaa, kun KTP pitelee sarjan kärkipaikkaa maalieron turvin tasapisteissä ottelun enemmän pelanneiden FF Jaron ja AC Oulun kanssa. Arbeiterin ryhmien tähänastinen pistekeskiarvo Ykkösessä on 1,81 pistettä per ottelu ja käyrä on vahvasti nousujohteinen.

Arbeiterin sopimuksen julkistustilaisuudessa marraskuussa 2018 projektin tavoitteeksi asetettiin nuorten pelaajien kehittäminen ja Veikkausliiganousu. Nyt tarkastellessa tilannetta voidaan sanoa laivan olevan hyvin väylällään. Luonnollisesti niin Argo itse kuin seurakin ovat erittäin tyytyväisiä jatkosopimuksen syntymisestä.

Argo näyttää mikä on joukkueen tulevaisuuden suunta

 

Pelitavan muotoutuminen otti alkuun aikansa, mutta palaset loksahteli kohdalleen ja tällä hetkellä peli rullaa kuin unelma. Tälle kaudelle asiaa helpotti huomattavasti sekin, että Arbeiter sai olla alusta asti valitsemassa haluamansa pelaajat mukaan.

– Kopissa on ollut huikea fiilis tällä kaudella, Argo lisää tärkeän seikan.

– Helppo ja mieluisa päätös tehdä jatkosopimus jo tässä vaiheessa kautta, kun joukkue on hyvässä vireessä, kommentoi seuran puheenjohtaja Jukka Mustonen.

– Ei ollut tarvetta edes miettiä muita vaihtoehtoja, Mustonen päättää tyytyväisen kuuloisena.