1927 YHDESSÄ ETEENPÄIN AINA. JA NYT 2020.
(PÄIVITYS 26.5.2020)

Vihreävalkoisen seuran tarina on teidän kannattajien tarina. Se on tarina, joka alkoi jo vuonna 1927. Se tarina ei pääty vuoteen 2020.

Jos oli järkytys se, miten kovaa koronatilanne iski seuran talouteen, niin sitä vastoin kannattajien tuki on ollut häkellyttävää. Miten monta fanipaitaostosta ja miten monta kausikorttimyyntiä onkaan viime viikkoina ollut! Silti kysymys on ollut teidän kannattajien puolelta edelleen, että mitä vielä, miten voimme auttaa seuraa. Näiden keskustelujen käyminen ja tunteiden jakaminen on ollut ravisteleva kokemus.

Lähdimme ideoimaan kannatuskampanjaa, joka konkretisoitui ajatukseen, että kannattajien nimet on saatava esiin. Niinpä tästä eteenpäin Arto Tolsalla KTP:n kotipeleissä on nähtävillä taulu, johon jokainen kannatuskampanjaan osallistunut saa halutessaan nimensä. Taulu on kiitos, kunnianosoitus ja muistutus teidän jokaisen tärkeydestä seuralle. Te pyysitte, me toteutimme. Nyt me pyydämme. Osallistu ja tue. Kirjoita nimesi seuran historiaan. Meidän tarina on teistä tehty. Aina ja tästä eteenpäin.

Saatavilla nyt siis kaksi eri tukikampanjalippupakettia. Paketit sisältävät 4 tai 2 erikoispainettua pääsylippua kaudelle 2020. Liput voimassa sen jälkeen, kun yleisörajoitukset ovat poistuneet. Tämän lisäksi halutessasi:

  • Nimi Arto Tolsa -areenalle tulevaan kylttiin

  • Nimi KTP kausijulkaisuun

  • Nimi seuran kotivisuille kannattajagalleriaan

Tukilippupaketti (4xpääsylippu)

Tukilippupaketti (2xpääsylippu)

#fromthedocks  #kotkalaisenjalkapallonpuolesta