Vihreävalkoiset kohtaavat harjoitusottelussa

By 08/03/20212021, Ennakot, Miehet

Aurinkoiseen kevätsäähän Arto Tolsa Areenalle marssii maanantaina 8.3. kaksi vihreävalkoista joukkuetta, kun IFK Mariehamn matkustaa KTP:n vieraaksi harjoitusotteluun.

Vierailijoiden matka mantereelle ei alkanut aivan suunnitelmien mukaan. Buukattu lautta ei päässyt sunnuntaina kovan tuulen takia kiinnittymään Maarianhaminan satamaan ja joukkue joutui turvautumaan seuraavaan kyytiin. Reittisuunnitelmaan tuli tämän myötä koukkaus Tukholman kautta Turkuun, jonka vuoksi ottelun alkamisaikaa siirrettiin puoli tuntia myöhemmäksi ja alkuvihellyksen on tarkoitus kuulua nyt kello 13:30.

Kummankin joukkueen taival Suomen Cupissa päättyi lohkonsa viimeiselle sijalle. KTP:n saldona kolme tappiota maalierolla 1-10 ja IFK Mariehamnin tilastoihin merkattiin kaksi tappiota ja yksi tasapeli maalierolla 2-7.

Asiantuntijat povaavatkin joukkueita myös alkavan Veikkausliigan häntäpäähän, joten kyseinen ottelu on tärkeä suunnannäyttäjä tässä vaiheessa harjoituskautta.

KTP saa jalkeille lähes koko ryhmänsä. Poissa ovat vain viime viikon HJK-ottelussa kolhuja saaneet Antti Mäkijärvi ja Aleksi Tarvonen sekä puolustusvoimien palveluksissa oleva Paavo Voutilainen. Nyt myös testissä oleva hollantilainen toppari Ingo van Weert nähtäneen ensimmäistä kertaa tositoimissa.

Ottelu pelataan koronarajoituksista johtuen ilman yleisöä, mutta Karpot-TV on tuttuun tapaan striimauslaitteineen paikalla. Mikäli maanantai ja aikainen alkamisaika vaikeuttaa ottelun seuraamista suorana, pelistä jää katsottavaksi myös tallenne Karpojen Youtube-kanavalle. Lähetykseen pääset tästä linkistä: youtube.com/watch?v=MdmwxR3dLOI