Vanhat mestarit koolla taas

By 11/10/20152015

Vuoden 1980 Suomen Cupin mestarit kokoontuivat lauantaina viidentoista vuoden tauon jälkeen yhteen muistelemaan vanhoja peliaikoja ja vaihtamaan kuulumisia. Entisiä huippupelureita ja joukkueen taustahenkilöitä oli saatu kasaan varsin kunnioitettavasti, sillä lämminhenkiseen lauantai-päivään osallistui lähes kaksikymmentä mestarijoukkueen edustajaa.

Päivän tapahtumat käynnistyivät kokoontumisella tutulla Arto Tolsa Areenalla. Kohtaaminen oli monelle silmiin nähden pitkästä aikaa todella lämmin ja juttua piisasi vanhoista peliajoista aina nykypäivän kuulumisiin saakka.

Järjestäytymisen jälkeen matkaa jatkettiin Jyrkilän pikkubussilla kohti Parikan hautausmaata ja cup-finaalissa kaksi maalia viimeistelleen Arto Tolsan hautaa. Haudalla Arton pelikaverit muistelivat hyvän ystävänsä muistoa asianmukaisin seremonioin.

Päivä ei kuitenkaan päättynyt vielä tähän, vaan bussi kurvasi paikkaan mistä joukkue lähti kohti voitokkaaksi
osoittautunutta Stadikan retkeä, nimittäin Kotkan konserttitalon eteen. Illan muistelot jatkuivat vielä tämänkin
jälkeen tapahtuman yhden pääyhteistyökumppanin, Ravintola Vaustin tiloissa, missä ravintolan keittiömestarina toimiva,
entinen KTP- maalivahti itsekin, Vesa Sjöblom oli loihtinut osallistujille maittavan illallisen. Lopullisesti illanvietto päätettiin Ravintola 4U:n saunatiloissa.

Tapahtuman priimus-motor ja itsekin voitokkaassa joukkueessa pelannut Oiva ”Oikki” Ukkonen oli enemmän kuin tyytyväinen tapahtumaan ja haluaa kiittää kaikkia osallistuneita sekä myös tilaisuuden mahdollistaneita yhteistyö-kumppaneita.

-Iso kiitos kaikille osallistuneille sekä kumppaneille. Tapahtuman järjestäminen ei olisi ollut mahdollista ilman teidän apua.
Iso kiitos myös Leistin Jaskalle, jonka panos tässä oli todella merkittävä. Erityiskiitos menee Sjöblomin Veskulle,
joka oli ravintoloineen todella isolla sydämellä mukana järjestelyissä, Oikki kiittelee.

Tapahtuman tukijoina olivat seuraavat yritykset: Ravintola Vausti, Ravintola 4U, Curion, Maanrakennus Weckman Oy, Rakennusliike Luostarinen, Jalkapalloseura PoPo, Relix Oy ja Maalausliike J.Halme Oy.