Vahvistusta Hollannista – KTP ja Ingo van Weert sopimukseen

By 26/03/20212021, Miehet, Uutiset

KTP sai viimeisen palasen puolustukseensa, kun hollantilainen keskuspuolustaja Ingo van Weert, 27, solmi seuran kanssa yksivuotisen sopimuksen. Van Weert saapuu Puolan toisella sarjatasolla pelaavasta Stomil Olsztysta.

Van Weert oli edustusjoukkueen testattavana useamman viikon ja pelasi kahdessa harjoituspelissä IFK Mariehamnia ja Klubi 04 vastaan vakuuttaen valmennuksen ja seurajohdon osaamisestaan. 

Vlijmenin kaupungissa syntynyt van Weert on saanut jalkapallo oppinsa Vlimense Boysin sekä RKC Waalwijkin juniorijoukkueissa pelaten jälkimmäisen edustusjoukkueessa vuodet 2013-20.

Van Weert tuo johtamista ja kovuutta puolustukseen (kuva: Miko Mäkelä)


Van Veert debytoi Hollannin pääsarjassa Eredivisiessä kaudella 2013-14, ja jatkoi Waalwijkissa runkopelaajana seuran pudottua kakkostasolle. Van Veert oli nostamassa Waalwijkia takaisin Eredivisieen kaudeksi 2019-20, ja myös ensimmäinen pääsarjamaali Hollannissa syntyi viime kaudella. 

Van Weert siirtyi viime vuoden elokuussa ensimmäistä kertaa ulkomaille pelaamaan Puolan toiseksi korkeimmalle sarjatasolle Stomil Olsztyn riveihin. Van Weertillä oli vuoteen 2022 asti solmittu sopimus puolalaisseuran kanssa, mutta seura ja pelaaja ovat sopineet sopimuksen purkamisesta.

Van Weert saapui alkuviikosta takaisin Kotkaan Puolasta, joten hänen pelaaminen päivän EIF-pelissä on vielä epävarmaa.

KTP toivottaa Ingon tervetulleeksi Kotkaan.

Pelaajakortti:
Etunimi: Ingo
Sukunimi: van Weert
Ikä: 27
Syntymäpäivä: 8 Helmikuuta, 1994
Syntymäpaikka: Vlijmen, Hollanti
Kansalaisuus: Hollantilainen
Pituus: 184 cm
Pelipaikka: Keskuspuolustaja
Aikaisemmat seurat: RKC Waalwijk, OKS Stomil Olsztyn

Asunnon pelaajalle tarjoaa Kotkan Asunnot.   
Lisätietoa yhteistyökumppanista tästä.