TPV:n puolustus piti

TPV ja KTP kohtasivat sunnuntai-illan auringonpaisteessa Tammelan stadionilla Tampereella. KTP lähti otteluun niskassaan TPS-tappio, ja aloittikin ottelun terävästi. Ensimmäinen maalipaikka pelattiin Tuukka Kurjelle, mutta lopulta laukaus jäi vaisuksi, eikä nopeaa johto-osumaa saatu.

Myös TPV pääsi peliin mukaan, ja ensimmäiset puoli tuntia palloiltiin melko tasaisissa merkeissä. 32 minuuttia oli pelattu, kun Anton Eerola pääsi hyvälle puskupaikalle KTP:n saatua vapaapotkun. Juuso Laitinen jatkoi Aleksi Pahkasalon keskityksen hienosti Eerolalle, mutta pusku suuntautui KTP:n harmiksi yli maalin. Tauolle lähdettiin siis tilanteessa 0-0.

Myös toisen puoliajan startti oli KTP:lta pirteä. Ensimmäinen maalipaikka saatiin jälleen pitkän vapaapotkun jälkitilanteesta, ja toinen hyvän syöttökuvion päätteeksi. Maalia ei kuitenkaan saatu aikaiseksi, ja pian TPV rankaisikin KTP:n tehottomuudesta.

57 minuuttia oli pelattu, kun TPV eteni nopealla hyökkäyksellä keskustaa pitkin. Pallo pelattiin pystysyötöllä KTP-linjan taakse ja Jiri Kosken kanssa nokikkain päässyt Eetu Kolu viimeisteli 1-0 osuman laukomalla pallon alanurkkaan.

KTP:n paras paikka tasoittaa ottelu syntyi viimeisen kympin aikana, mutta Antti Mäkijärven laukaus kilpistyi TPV-puolustukseen. TPV vei siis täyden pistepotin ottelussa josta KTP:llä jää paljon parannettavaa. KTP yrittää päästä takaisin voittojen tielle tulevana torstaina, kun vastaan asettuu vieraissa AC Oulu.

KTP: Koski Jiri, Manel, Voutilainen Paavo, Laitinen, Ollila, Mäkijärvi, Eerola, Liikonen (71’ Paavola), Kurki (58’ Kolsi), Pahkasalo (67’ Schwalenstöcker), Multanen