Raportti: KTP-EIF

KTP oli voittanut kaksi edellistä kohtaamista tammisaarelaisia vastaan, ja lähti maanantai-illassa hakemaan kolmatta täyttä pistepottia. Alku olikin lupaava, kun Antti Mäkijärvi pääsi siirtämään kotijoukkueen johtoon jo neljännellä peliminuutilla. Loistavan pystysyötön maaliin antoi Matias Lindfors.

EIF:n tulokulma peliin oli pitkälti samanlainen kun kesällä vierasottelussa. EIF:n miehitti keskikentän todella tiiviisti jättäen paljon tilaa linjan taakse ja laidoille. KTP saikin paljon hyviä nostoja hyökkäysalueelle, mutta liian usein ratkaiseva keskitys oli laadultaan huono.  EIF:n vastahyökkäykset syntyivät enimmäkseen KTP:n pallonmenetyksistä hyökkäysalueella.

Aivan ensimmäisen puoliajan lopulla KTP:n ote herpaantui. Painostuksen päätteeksi Sebastian Dolivo nappasi EIF-pelaajaa hihasta rangaistusalueella. Kaveri kaatui tonttiin, ja päätuomarille ei jäänyt muita mahdollisuuksia kuin viedä pallo pilkulle. Akseli ”Tuomaksen veli” Ollila asettui pallon taakse ja laukoi sen varmasti ohi väärään nurkkaan aavistaneen Jiri Kosken. Tauolle mentiin siis tasatilanteessa.

Myös toisen puoliajan KTP aloitti terävästi. Vain 5 minuuttia toista puoliaikaa oli pelattu, kun KTP sai kulmapotkun. Thomas Agyirin antama keskitys ehti ottaa jo yhden pompun ennen kuin se tavoitti takatolpalle hiipineen Paavo Voutilaisen. Voutilaisen pusku jätti EIF-maalivahdin voimattomaksi, ja KTP oli jälleen johtoasemassa.

EIF aloitti vimmatun takaa-ajon, ja hetkittäin KTP olikin hädässä. Vieraat loivat hyviä maalintekoaihioita, mutta välillä Koski, välillä tuuri pitivät KTP-maalin koskemattomana. Aivan ottelun loppuhetkillä vaihdosta kentälle tullut ja läpiajoon päässyt Tuukka Kurki oli vielä lisätä KTP-johtoa, mutta El Moutacimin hyvä reaktiotorjunta piti EIF:n vielä pelissä mukana. KTP:n puolustus piti viimeisetkin sekunnit, ja Arto Tolsa Areenalla juhlittiin riemastuttavaa 2-1 voittoa.

KTP: Koski, Voutilainen, Dolivo, Pahkasalo, Ollila, Agyiri, Mäkijärvi, Lindfors, Paavola, Liikonen (87’ Kurki), Laitinen