Raportti: Haka-KTP

KTP lähti sateisella Tehtaan kentällä haastamaan tappioitta Ykkösen kärjessä porskuttavaa Valkeakosken Hakaa. Argo Arbeiter marssitti kentälle melko puolustusvoittoisen kokoonpanon, ja pyrki kukaties vastaiskuilla horjuttamaan kotijoukkuetta. Ensimmäinen maalipaikka tulikin KTP:lle kun noin 20 minuuttia oli pelattu. Haka-vahti Santeri Aaltonen kuitenkin torjui Antti Mäkijärven laukauksen, ja paluupallon pystytolppaan tällännyt Aleksi Pahkasalo oli päässyt livahtamaan paitsioasemaan.

Haka näytti kuitenkin nopeasti miksi se hallitsee tämän vuoden Ykköstä ylivoimaisesti, ja siirtyi melko nopeasti 2-0 johtoon Antto Hilskan ja Erkka Helmisen maaleilla. Kotkalaisten ainoat tilastomerkinnät ennen puoliaikaa olivat Thomas Agyirin ja Paulo Martinsin keltaiset kortit.

Toisella puoliajalla Haka meni lopullisesti menojaan. Kun kolme lisämaalia ynnättiin ensimmäisen puoliajan osumiin, komeilivat Tehtaan Kentän tulostaululla tylyt 5-0 lukemat. Toisen puoliajan maaleista vastasivat Salomo Ojala, toistamiseen osunut Antto Hilska sekä Elias Ahde. KTP:llä ei onnistujia ollut, mutta jos jotain positiivista ottelusta on pakko hakea, niin olkoon se sitten Saku Leppäsen paluu kentälle pitkän loukkaantumisen jälkeen.

Haka jatkaa siis vakuuttavaa matkaansa kohti Veikkausliigaa. Seuraavaksi KTP kohtaa EIF:n Tammisaaresta. Ottelu Arto Tolsa Areenalla pelataan maanantaina 2.9.

KTP: Koski, Paulo (83’ Kurki), Voutilainen, Dolivo (63´Leppänen) , Pahkasalo, Ollila, Agyiri, Mäkijärvi, Paavola, Liikonen, Laitinen