KTP:n Suomen Cup päätökseen – Vastassa tuplamestari HJK

By 03/03/20212021, Ennakot, Miehet

 

KTP:n kapteeni David Ramadingaye aloitti ammattilaisuransa HJK:ssa. (Kuva: Mikko Mäkelä)

 

KTP saa Suomen Cupin lohkovaiheen päätökseen torstaina, kun vastaan asettuu viime kauden tuplamestari HJK. Ottelu oli tarkoitus pelata jo helmikuussa yhdessä muiden lohkovaiheen pelien kanssa, mutta vastustajan koronatapaukset siirsivät ottelua kahdella viikolla eteenpäin.

KTP:lla ei ole ottelussa enää panosta, sillä joukkue ei pääse enää voitollakaan sijoille 1-2 ja jää näin ollen lohkovaiheeseen. Joukkue pystyy vielä estämään HJK:n jatkopaikan, sillä KTP:n voitolla toiselle sijalle nousisi FC Lahti, ja HJK jäisi lohkossa kolmanneksi. Voitto HJK:sta olisi myös historiallinen harvinaisuus, sillä KTP on voittanut HJK:n viimeksi lähes 15 vuotta sitten kauden 2006 liiga-avauksessa Arto Tolsa Areenalla.

KTP:n pelit eivät ole Suomen Cupissa sujuneet onnistuneesti. KTP hävisi ensin niukasti 1-0 HIFK:ta vastaan Arto Tolsa Areenalla, jonka jälkeen vieraissa FC Lahtea vastaan tuli selvä 3-0 tappio.

Uusia pelaajia KTP:n kokoonpanossa ei vielä nähdä, sillä testipelaajat eivät voi osallistua virallisiin kilpailullisiin otteluihin. Mahdollisia poissaolijoita ovat viime lauantaina Ilvestä vastaan nilkkansa telonut Paavo Voutilainen ja KTP-debyyttiään edelleen odottava Fran Alvarez. Ilvestä vastaan kokoonpanoon palannut Michael Ogungbaro sen sijaan pelannee kauden ensimmäisen virallisen pelinsä sitten viime syksyn liigakarsintojen.

 

HJK – KTP 4.3.2021 klo 14:00. Ottelu pelataan suljetuin ovin, mutta peli tullaan näyttämään Ruutu+ kautta. Ruudun Suomen Cupin sivuille pääset alla olevasta linkistä.

https://www.ruutu.fi/ohjelmat/suomen-cup